Profile cover photo
Profile photo
Slotenmaker WVK
About
Posts

Post has attachment
Nu het geweld wat inbrekers gebruiken om woningen binnen te dringen is toegenomen, is het des te belangrijker geworden om uw woning op de juiste manier te beveiligen. In dit artikel vindt u handige tips van de slotenmaker, die gespecialiseerd is in het verbeteren van de huisbeveiliging in woningen. Deze slotenmaker waarschuwt dat veel mensen onnodig grote beveiligingsrisico’s lopen, zonder dat ze dit zelf doorhebben. Hij raadt mensen dan ook aan om eens per twee jaar naar de staat van de beveiliging van hun woning te laten kijken door een slotenmaker.
Add a comment...

Post has attachment
Er zijn verschillende situaties waarbij de hulp van een slotenmaker bij u uit de buurt wenselijk is. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij u zichzelf per ongeluk buitengesloten heeft, een situatie waarbij er inbraakschade aan uw sloten is ontstaan, enzovoorts. In dergelijke situaties wilt u zo snel mogelijk geholpen worden door een slotenmaker! Om u ook buiten de vaste kantoortijden om van dienst te kunnen zijn staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Klik op de link voor meer informatie over onze 24-uurs service!
Add a comment...

Post has attachment
Hoewel u hoopt dat het u nooit zal overkomen, kunt u zichzelf per ongeluk hebben buitengesloten. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij u uw sleutel vergeten bent, een situatie waarbij de sleutel afbreekt in het slot, enzovoorts. In dergelijke situaties kunt u de hulp van een slotenmaker wellicht goed gebruiken! Een slotenmaker beschikt over de juiste hulpmiddelen om het slot voor u te openen, zonder schade aan het slot aan te richten. Het is sterk af te raden om het slot zelf proberen open te maken!
Add a comment...

Post has attachment
Sloten zijn zeer complexe systemen, door het grote aantal kleine onderdelen waarmee een slot is opgebouwd. Om deze reden is de kans relatief groot dat uw slot een keer kapot zal gaan! Denk bijvoorbeeld aan schade als gevolg van het afbreken van uw sleutel, schade door vorst in de wintermaanden, schade na een inbraak, enzovoorts. Een slot repareren kunt u het beste aan een slotenmaker overlaten. Wij helpen u graag vooruit! http://slotenmakersalphenaandenrijn.nl/is-slot-kapot-bel-slotenmaker
Add a comment...

Post has attachment
Heeft u wel eens na gedacht over de verschillende typen sloten die geschikt kunnen zijn voor uw ramen en deuren? Er bestaan een heleboel verschillende opties die in bepaalde situaties wel of niet geschikt kunnen zijn. Bijvoorbeeld het verschil tussen elektrische sloten en mechanische sloten. Voor meer info kijk hier: http://slotenmakersalphenaandenrijn.nl/beste-sloten-kiezen-specifieke-woning
Add a comment...

Post has attachment
Een goede beveiliging van uw woning begint bij het kiezen van de juiste sloten. Welke slotenmerken zijn echter betrouwbaar? In dit artikel vertelt onze slotenmaker meer over de verschillende merken die sloten aanbieden.
Add a comment...

Post has attachment
Smartlocks zijn het nieuwste soort sloten, waarbij het niet langer noodzakelijk is om een sleutel bij je te hebben. Voortaan kun je de deur van je woning openen met een cijfercode of zelfs met je mobiele telefoon. Met deze innovatieve technologie sluit de slotenbranche aan bij verschillende andere branches, die in de afgelopen jaren ook gezocht hebben naar mogelijkheden om te innoveren. Hoewel de smartlocks voornamelijk voordelen bieden aan consumenten, zitten er ook een aantal nadelen aan dit type slot. Onze slotenmaker vertelt je graag meer over de belangrijkste voor- en nadelen van de smartlocks.
Add a comment...

Post has attachment
Veel mensen bellen na inbraak in hun woning direct de politie om aangifte te doen. Dit is natuurlijk goed, maar vergeet vooral ook niet contact te zoeken met een slotenmaker. U moet zich namelijk wel beseffen dat een geforceerd slot niet meer op slot kan.
Add a comment...

Post has attachment
Tegenwoordig zijn er veel verschillende mogelijkheden om uw huis te beveiligen tegen ongenodigde gasten. Zo kunt u bijvoorbeeld een elektronische camera laten installeren. Lees in het artikel wat de voordelen van een elektronische camera zijn!
Add a comment...

Post has attachment
Er wordt niet vaak omgekeken naar de beveiliging van een schuifpui, terwijl schuifpuien meestal het zwakke punt zijn van een woning. Wacht daarom niet te lang en lees het onderstaande bericht om te weten hoe u uw schuifpui beter kan beveiligen.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded