Profile cover photo
Profile photo
VIOKAR - Διανομή | Προστασία | Στήριξη | Σύνδεση καλωδίων
9 followers -
Ελληνική εταιρία παραγωγής ηλεκτρολογικού υλικού και φωτιστικών εξωτερικών χώρων.
Ελληνική εταιρία παραγωγής ηλεκτρολογικού υλικού και φωτιστικών εξωτερικών χώρων.

9 followers
About
Posts

Post has attachment
Διαθέτει προχαραγμένες εξόδους που ανοίγουν εύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείου για ταχύτητα κατά την εγκατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα στο site μας: http://bit.ly/1a8LwRS
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Το αυτοκόλλητο VIOKANALI 50x12.5 προτείνεται για την επιδαπέδια διανομή και προστασία καλωδίων ρεύματος και δεδομένων σε οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές. Η αφρώδης ταινία διπλής όψης εξασφαλίζει την στέρεη εγκατάστασή του σε οποιοδήποτε δάπεδο, χωρίς την ανάγκη χρήσης άλλων μέσων στερέωσης. Διαθέτει τρία διαμερίσματα για τον διαχωρισμό ασθενών και ισχυρών ρευμάτων και προσφέρεται σε τρεις χρωματισμούς για την άρτια ενσωμάτωση του σε κάθε κάθε τύπο δαπέδου.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
«Η έλλειψη βίας οδηγεί στην υπέρτατη ηθική, που είναι και ο σκοπός όλης της εξέλιξης, μέχρι να σταματήσουμε να κάνουμε κακό στα ζώα, είμαστε ακόμα απολίτιστοι».
Τόμας Έντισον
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Το αυτοκόλλητο VIOKANALI 32x13 προτείνεται για την εύκολη και γρήγορη διανομή καλωδίων ρεύματος και δεδομένων σε χώρους γραφείων, καθώς διαθέτει δύο διαμερίσματα για τον διαχωρισμό ασθενών και ισχυρών ρευμάτων και προσφέρεται σε τέσσερις χρωματισμούς για την άρτια ενσωμάτωση του σε κάθε κάθε τύπο διακόσμησης.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Τώρα μπορείτε να βρείτε online τις οδηγίες εγκατάστασης των προϊόντων μας ομαδοποιημένα μέσα από το μενού τεχνικής υποστήριξης, αλλά και στη σελίδα κάθε προϊόντος ξεχωριστά.
http://bit.ly/1bHZRJf
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Φωτιστικό εξωτερικών χώρων FLASH
 
Το φωτιστικό εξωτερικών χώρων FLASH της VIOKAR είναι ιδανικό για το φωτισμό εξωτερικών θυρών και μπαλκονιών. Έχει απλό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό που του επιτρέπει να ενσωματωθεί στον περιβάλλοντα χώρο, χωρίς να επηρεάζει την αισθητική του. Μπορεί έτσι να φωτίσει με την ίδια ευκολία την είσοδο ή τα μπαλκόνια μιας πολυκατοικίας, αλλά και την είσοδο ενός “κλασσικού” πετρόχτιστου κτιρίου όπως ο αναπαλαιωμένος σιδηροδρομικός σταθμός των Τεμπών.
Κατασκευάζεται από θερμοπλαστικό πολυμερές με αντοχή στη γήρανση και πρόσθετο σταθεροποιητή UV έναντι της ηλιακής ακτινοβολίας και έχει βαθμό στεγανότητας IP 24. Διαθέτει γυαλί οπάλ και ανοξείδωτες βίδες συγκράτησης, ενώ διατίθεται σε δύο χρωματισμούς: λευκό και μαύρο.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ανακυκλώστε δημιουργικά... Καλή εβδομάδα!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Multicolor LED: Project 365

Project 365 ή αλλιώς το Garden Spot Multicolor Led σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας για έναν ολόκληρο χρόνο(365 ημέρες).
Το φωτιστικό τοποθετήθηκε στην οροφή των κτιριακών μας εγκαταστάσεων στον Άγιο Δημήτριο Αττικής στις 19 Μαΐου 2012, όπου και παρέμεινε μέχρι τις 20 Μαΐου 2013 σε αδιάλειπτη λειτουργία. Στόχος μας ήταν να ελέγξουμε κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του φωτιστικού και σε συνθήκες όπως αυτές που θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά την εγκατάστασή του στον κήπο σας. Τα χαρακτηριστικά που αξιολογήθηκαν παρουσιάζονται παρακάτω, ενώ παρουσιάζονται συνοπτικά οι κλιματολογικές συνθήκες στη διάκεια αυτού του χρόνου, καθώς και το κόστος λειτουργίας βάσει του τιμοκαταλόγου της ΔΕΗ για το 2013.

Στεγανότητα: το φωτιστικό ελέγχθηκε σε όλα τα πιθανά σημεία εισόδου νερού, χωρίς να διαπιστωθεί ίχνος νερού ή υγρασίας και επιβεβαιώθηκε η καλή κατάσταση των ελαστικών που φροντίζουν για την στεγανοποίηση του φωτιστικού.
Χρωματισμός: δεν παρατηρήθηκε κάποια αλλοίωση στο χρωματισμό του φωτιστικού από τη συνεχή του έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.
Φακός: ο φακός του φωτιστικού δεν διαπιστώθηκε να φέρει κάποιο σημάδι φθοράς ή απώλεια διάυγειας, μετά τον καθαρισμό του από τα άλατα του νερού.
Οξείδωση: οι ανοξείδωτες βίδες που χρησιμοποιούνται στη συναρμολόγηση του φωτιστικού δεν παρουσίασαν κανένα σημάδι οξείδωσης.

Κλιματολογικές συνθήκες

Θερμό καλοκαίρι: Η περίοδος του καλοκαιριού το 2012 (Ιούνιος-Αύγουστος) καταγράφηκε ως η θερμότερη σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, με τη μέση μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία να ήταν μεγαλύτερες από τις αντίστοιχες μέσες τιμές. Τα στοιχεία από το μετεωρολογικό σταθμό του Ελληνικού έδωσαν ως μέση μέγιστη τιμή 34,59 °C (32,69 °C το 2010) και ως ελάχιστη μέση τιμή 24,24 °C (23,37 °C το 2010), τιμές που είναι μεγαλύτερες κατά 4 °C και 3 °C αντίστοιχα από τις μέσες τιμές της περιόδου 1971-2000 που λειτουργεί σαν περίοδο αναφοράς. Οι μέγιστες καταγραφείσες τιμές στο σταθμό του Ελληνικού ήταν 41,4 °C στις 15 Ιουλίου και 41,8 °C στις 8 Αυγούστου, με μέγιστη καταγραφείσα τιμή την περίοδο 1955-2012 τους 42 °C, ενώ συνολικά την περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου καταγράφηκαν 7 μέρες με θερμοκρασία μεγαλύτερη των 40 °C.

Πλημμυρικά επεισόδια: Τρία διήμερα προκλήθηκαν μεγάλα ποσά βροχόπτωσης και πλημμυρικά επεισόδια στην Αττική την περίοδο 2012-2013, με σφοδρότερο εξ' αυτών στις 22 Φεβρουαρίου 2013 όπου καταγράφηκε η πιο έντονη και μακρά σε διάρκεια βροχή από το 1961, ενώ παράλληλα εκδηλώθηκε και έντονη χαλαζόπτωση.

Κόστος λειτουργίας

Στο φωτιστικό τοποθετήθηκε λάμπα των 5W. Το φωτιστικό λειτούργησε αδιάλειπτα επί ένα χρόνο (8760 ώρες λειτουργίας) και με κόστος κιλοβατώρας 0,0946 €, το κόστος συνεχής λειτουργίας ενός χρόνου του φωτιστικού ήταν 4,14 €.
Για φυσιολογική καθημερινή χρήση (8 ώρες) το κόστος λειτουργίας για ένα χρόνο διαμορφώνεται στα 1,4 €.

Μετά από 1 χρόνο αδιάλειπτης λειτουργίας και έκθεσης σε πραγματικές συνθήκες το Garden Spot Multicolor Led διατηρεί αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά του προσφέροντας ασφάλεια κατά τη λειτουργία, οικονομία στη χρήση και υψηλή διάρκεια ζωής.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Με λίγο photoshop όλα μπορούν να συμβούν... Καλημέρα!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded