Profile cover photo
Profile photo
zatuliffah efa
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
kiter dah selamat sampai key el
Assalamualaikum Fresh from oven Kiter sefamili baru jer sampai umah.. Bertolak dlm kul 10 pg td..jam 4 ptg dh siap makan nasik mak bekal..lauk masak kicap ayam ngn telur dadar..tmbah ikan kering yang kirim ayah beli kat pekan semalam. Sungguh seronok dpt pu...
Add a comment...

Post has attachment
cuti mengejut kat kampung
Assalamualaikum Pagi yang paling best kat kampung.. Lepas masak releks releks... Aku balik kampung secara mengejut..rindu kat kampung..rindu kat mak ayah..rindu ka t adik adik..dah lama x balik..kebetulan cuti Thaipusam amik kesempatan lah balik jenguk jap....
Add a comment...

Post has attachment
Dinie 1st day kat Tadika Titian Sayang..
Assalamualaikum... Hurmmmmm,,,  Tanggal 2 Jan 2014 Dah besar kan anak aku...tgk manja mengalahkan baby lagi..x sangka arini dia dah masuk tadika..bersemangat waja jer time bangun tido tadi... Tadika pilihan...Tadika Titian Sayang kat area rumah jer..femes t...
Add a comment...

Post has attachment
Alhamdulillah...dah selamat pun kan...
Assalamualaikum... Ape yg selamat ni...saja nak syer kat sini...budak ofis aku...tmpatnya yng dok bertentangan aku dah pun selamat bersalin puterinya pada 25 Dec baru ni... Punyalah excited kitaorang menunggu perutnya meletup alih alih cuti krismas jugak di...
Add a comment...

Post has attachment
Jemputan kawin Ofismate kiter dn lawat baby
Assalamualaikum... Sabtu 2 minggu lepas, dpt jemputan kenduri ofismate kitaorang Hafiz ngn pasangannya Zainah. Majlis kat Ampang Pecah Kuala Kubu.. Janji ngn Aidil kat Stesen Komuter Batu Caves..amik dia then berdesup ke majlis..lgpun memang dah lmbat sebab...
Add a comment...

Post has attachment
sambut besday mama kat subway selayang
Assalamualaikum Sempena besday mama baru ni abah sudi belanja mama makan kat subway. Inilah kali pertama kita makan kat sini dan inilah first time kita order..abah sudi belanja sebab dia dh banyak kali makan. Asik asik balik dok citer kat umah. Dia kata bes...
Add a comment...

Post has attachment
besday parti dinie irsyad keempat
Assalamualaikum.. Semalam tergerak hati nk wat makan makan sempena besday dinie keempat.. Tahun lepas tak wat so tahun ni kira ganti tahun lepas jugaklah. Balik kenduri hafiz singgah siap kat Nsk Selayang beli barang nak masak. Malam tu rebus ikan siap seba...
Add a comment...

Post has attachment
Bengkang pandan tumis..hurmm wanginya...sedapnya..
Assalamualaikum... Aritu teringin sangat nak makan bengkang tumis mak buat... tapi camno..mak cek jauh di sana.. so aku belek belek resepi jumpa lah.. dah buat pun.. wangi jer bengkang aku.. sekali lagi pemanggang ajaib menjadi hero utama.. BENGKANG PANDAN ...
Add a comment...

Post has attachment
potluck sukasuki kat opis
Salam, Sekali lagi review balik kisah lama berlaku tapi baru nak post..kali ni kitaorang buat potluck suka suka jer pada hari jumaat..mulanya niat nak jadikan sebagai majlis farewell zihah yg dpt keje kt tmpat lain..tapi dgn xde hadiah nyer so kita wat suka...
Add a comment...

Post has attachment
potluck sukasuki kat opis
Salam, Sekali lagi review balik kisah lama berlaku tapi baru nak post..kali ni kitaorang buat potluck suka suka jer pada hari jumaat..mulanya niat nak jadikan sebagai majlis farewell zihah yg dpt keje kt tmpat lain..tapi dgn xde hadiah nyer so kita wat suka...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded