Profile cover photo
Profile photo
Norliza Othman
41 followers
41 followers
About
Norliza's posts

Post has attachment
Farewell CSFJ Tingkat 10
Assalamualaikum and hello :D Majlis celebrate kawan-kawan berpindah just tingkat 10 je hehe.. Ramai yang keluar dari CSFJ ni. Bhgn Prestasi je 3 orang keluar. Dari tingkat 10 je 6 orang kot.  Apapun terima kasih kepada kawan-kawan di tingkat 10 yang havoc m...

Post has attachment
Rezeki 2017, Kontrak Baru, Cawangan Baru
Assalamualaikum dan hello :) Lama tak bersiaran. tak bersiaran sokmo sekarang ni hehe.. Alhamdulillah.. 1 Februari lepas bermula lantikan kontrak terma baru, Contract of Service (COS). Kontrak juga bukan permanent pun tapi insyaAllah lebih baik daripada kon...

Post has attachment
Our Homemade Takoyaki ~ HaruHaru Takoyaki
Assalamualaikum dan hello ;D Lama tak bersiaran. Dah mula bekerja lepas cuti bersalin bermula 3 Januari lepas. Sama macam anak-anak masuk sekolah pulak :) Ok kali ni just nak war-warkan pada semua, kami dah mula bisnes takoyaki homemade atas nama HaruHaru T...

Post has attachment
SAVE THE DATE!! : LAZADA Online Revolution Final Mega Sale 12.12
Assalamualaikum dan hello :) Sedar tak sedar dah hampir sangat kita dengan tarikh keramat
yang ditunggu-tunggu, 12 Disember 2016! Final Mega Sale di LAZADA sempena Online Revolution
2016!! 3 hari aje lagi! Sale besar-besaran oleh LAZADA yang merupakan laman...

Post has attachment
Ali Imran & Big Baby Fair Online Sale
Assalamualaikum dan hello :) Hari ni dah 39hari umur baby Ali Imran. Alhamdulillah... Perangai masih lagi asal bukak mata, nangis. Asal nangis, bukak mata. Ada jugak la sikit2 masa jaga, diam je or tengok TV or pandang sekeliling or bagi respon sengih-sengi...

Post has attachment
Online Revolution 2016 : Box of Joy Dari LAZADA!
Assalamualaikum
dan hello :) Tau
tak sekarang ni LAZADA tengah buat sale besar-besaran? Online Revolution namanya. Tema tahun ni Brands For
All.   Sale Online Revolution ni dah mula dari Mega Sale 11.11
lepas dan akan berakhir dengan Mega Sale juga pada 12....

Post has attachment
Set Berpantang Pilihan Saya
Assalamualaikum dan hello :) Baru aje siap dodoikan baby Ali ni. Fuhh.. anak lelaki ni asyik nak 'melekat' aje. Tidur pun asyik tidur-tidur ayam je. Sambil-sambil mata gerak-gerak buka sikit intai ada ke tak ummy dia kat sebelah.. emmm... cepat la kamu besa...

Post has attachment
PHILIPS Pressure Cooker : Bubur Nasi Ayam
Assalamualaikum dan hello :) Kali ni cerita masak dengan PHILIPS Pressure Cooker (PPC) lagi. Jangan jemu dehh... Actually dah baaaaanyak masak memasak guna PPC ni. Sekarang rice cooker jarang guna, dapur jarang berasap hihi.. Tapi masih memasak ye. Guna PHI...

Post has attachment
38 minggu 2 hari
Assalamualaikum dan hello :) Hari ni masih masuk ofis lagi ni tau. Dah masuk 38 minggu 2 hari.  Baby belum mau keluar lagi huhu :) Kalau permanent staff mesti dah ambil cuti 2 minggu dah ni. Nasib aje lah sebab pegawai kontrak, kerja aje lah sambil-sambil c...

Post has attachment
PHILIPS Pressure Cooker : Pulut Durian
Assalamualaikum dan hello :) Busy minggu ni. Dah selesai kerja berkaitan audit dalaman, sekarang kena concentrate untuk anugerah pejabat pula.  Mula-mula nak marah juga bila dapat task yang sama ni, bertahun. Sebab dah bagitahu bos awal-awal bagi pada staf ...
Wait while more posts are being loaded