Profile cover photo
Profile photo
Syima Kamal
44 followers
44 followers
About
Posts

Post has attachment
ArianiHijabRun2016 tadi... siapa pergi?

Post has attachment
#ArianiHijabRun2016
Achievement baru?!! Eh tak juga. Acara larian tanpa suami. Gigih nak dapat shawl percuma masa register aritu, tapi bila tengok bib dah nombor ke 1960, memang tak de harapan la. Dah tu tak de ong plak untuk lucky draw pagi tadi. Kisahnya pagi tadi aku dah se...

Post has attachment
Photos
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
9/10/16
11 Photos - View album

Post has attachment
meh baca dan bagi ilham pada kakak meh

Post has attachment
Misi upgrade sinki dapur (1)
Bila baca blog pasangan yang baru kahwin atau baru masuk rumah baru, hampir ke semua tengah renovate, atau dah siap ubahsuai dapur diorang. Kerdil rasa diri ini sebab kami berdua masih belum mampu untuk extend dapur yang sedia ada sekarang. Yang terbaru cum...

Post has attachment
Tak suka! Tak suka!
Esok dah masuk 31 Mei 2016. Eh! Lagi beberapa minit lagi nak masuk esok, perasaan bercampur baur. Tak suka! Tak suka dengan perasaan nak berpisah dengan laki, dengan kucing, dengan rumah. Rasanya macam nak berhenti kerja, jadi surirumahtangga yang berjaya, ...

Post has attachment
Kenduri time!!
Lama betul tak dapat jemputan nasi minyak ni. Sejak dok berdiet macam-macam craving menduga jiwa. Tapi makan in portion insyallah angka penimbang maintain. Ececeh... Kebetulan hari kenduri, paginya ada Sambutan Hari Keluarga Seksyen tempat kerja aku kat Tam...

Post has attachment
Weight Lost Journey: 26 April 2016
Pencapaian terkini

Post has attachment
Program Testimoni Cosmoderm
Hai korang. Lama sangat dah tak menaip. Banyak benda berlaku dalam hidup aku untuk beberapa bulan ni dan teringin sangat nak diabadikan dalam blog, tapi itulah... bz yang amat. Bukan buat-buat bz. Naik balik aku dari cuti yang panjang, pagi tadi aku ditegur...

Post has attachment
Dewan done!
Senyap je tukang buat pelamin ni, jadi ke tak? Nak call tanya ke tidak? Haish macam-macam ni, semua bakal pengantin buat sendiri. Aku, adik aku dan bakal suami (ceh! poyonya bahasa) drive ke dewan. red carpet uolls! Masuk je dewan, Alhamdullilah semua dah s...
Wait while more posts are being loaded