Profile cover photo
Profile photo
Cik Puan Rrai
About
Posts

Post has attachment
Segmen 24 Jam Bloglist #31 Mialiana.com
Segmen 24 Jam Bloglist #31 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Januari, Februari dan Mac 2019 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 1 Disember 2018 , iaitu tepat jam 10.00 pagi sehingga hari esok, 10.00 pagi 2 Disember 2018 . Semua dijemput join. Sy...

Post has attachment
Am I being too sensitive?
ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA Sejak-sejak masuk trimester ketiga ni, mood jadi over sensitif semula mcm masa trimester pertama dulu. Masa trimester pertama, aku mmg cengeng sangat2. Kalau boleh tiap2 minggu nak jumpa husband, nak dekat dgn husband. Oh y...

Post has attachment
Cheesekut mudah dan sedap!
ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA Masihkah korang ingat zaman kegemilangan cheesekut dahulu? Dimana ianya viral dengan begitu meluas dan ramai sangat kongsi resepi, buat sendiri bahkan turut menjualnya yang mana ada sesetengah markup harga tak munasabah den...

Post has attachment
Love Yourself
Make yourself a priority once in a while. Its not selfish. Its necessary. Bak kata Fazura, SAYANGI DIRIMU . Sebab kalau bukan kita yang sayang diri sendiri, siapa lagi kan? Nak harapkan orang lain? Nanti kecewa makan hati sendiri.
RRAI : Love Yourself
RRAI : Love Yourself
bajuwarnacoklat.com

Post has attachment
Segmen Blog Review 2018
Tarikh Tutup : 24/12/2018

Post has attachment
Cheseetart Sedap delivery/cod Putrajaya
ASSALAMUALAIKUm | SALAM SEJAHTERA Siapa sini suka makan cheesetart kita geng! Hahahaa. Cheesetart ni mmg favourite aku. Selalu kalau beli kat kedai kek harga dia dalam 2.90 atau tiga ringgit ke atas mcm tu. Tapi saiz dia besar lah dari yang ini. Yang ini ki...

Post has attachment
Cheseekut Sedap delivery/cod Putrajaya
ASSALAMUALAIKUm | SALAM SEJAHTERA Siapa sini suka makan cheesetart kita geng! Hahahaa. Cheesetart ni mmg favourite aku. Selalu kalau beli kat kedai kek harga dia dalam 2.90 atau tiga ringgit ke atas mcm tu. Tapi saiz dia besar lah dari yang ini. Yang ini ki...

Post has attachment
Happy Friday. Tapi, happy ke?
ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA Akhirnya. Tiba hari yang paling ditunggu. Hari Jumaat. Kalau aku, aku suka hari Jumaat ni sebab waktu rehat dia lama sikit. Lepastu time tengahari takde orang laki dah kat office. Hahahaa. Dan yang pasti, esoknya cuti! Tapi...

Post has attachment
PROMOSI Secret Recipe Buy 2 Free 1 Hari Ini Sahaja!!
ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA Berita baik utk pencinta kek secret recipe, hari ini ada promosi beli 2 percuma 1 tauuu! So jgn lepaskan peluang yee. Hehee. Harini sahaja. Dari jam 12 tengahari sampai pukul 5. So grab jangan tak grab. Hahaaha. Aku semalam...

Post has attachment
#7YearsAnniversaryGiveaway
ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA Untuk join/ maklumat lanjut mengenai giveaway ni, sila lah terjah blog tuan penganjur dengan klik banner di atas yaa. Iols done penuhi kesemua syarat. Kecuali tang twitter sahaja. Hehee. Good luck!
Wait while more posts are being loaded