Profile cover photo
Profile photo
NUR RAIHANAH (RRAI)
About
NUR RAIHANAH (RRAI)'s posts

Post has attachment
mini stationery giveaway by mirzasyazwina
KLIK BANNER comel di atas untuk join. GOOD LUCK!

Post has attachment
Giveaway 1,000 Kotak PERLASHINE® Kapsul Mutiara
ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA Safiey ingin mengucapkan jutaan terima kasih kerana anda sangat berminat untuk mendapatkan PERLASHINE® Kapsul Mutiara. Safiey akan memilih 1,000 orang yang bertuah dan mereka ini akan diumumkan selepas tarikh giveaway tamat...

Post has attachment
SELAMAT HARI RAYA ! Raya tanpa baju raya
ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA Masih belum terlambat kan kalau nak wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ? Heheh. Kepada semua pembaca/ pengunjung sama ada secara sengaja atau tidak sengaja, saya nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI Maaf Zahir Dan Batin....

Post has attachment
The Cartieca Giveaway #2
ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA Hi. Rasa mcm dah lama sangat tak menaip kat blog. Pheww. Ni pun menaip sebab terpesona dengan giveaway ni. Korang yang belum join tu meh meh join sekali. Klik pada gambar di atas untuk maklumat lanjut. Wish me luck!

Post has attachment
MAAF - Biru Band
Muzik video | Lirik lagu Maaf daripada Biru Band. ARTISE: BIRU BAND COMPOSER: HARRY LYRICIST: HARRY Sayangku maafkanlah Aku yang harus sendiri.. Sendiri tinggalkan dirimu Maafkan bila aku pernah menyakiti hatimu Pernah melukai jiwamu Maafku mengalah *Maafka...

Post has attachment
THANK YOU!
ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA Remember my previous entry? I mean THIS entry. Aku sedang mencari beberapa sponsor untuk sama-sama memeriahkan Giveaway yang akan aku anjurkan pada masa akan datang ni yang aku sendiri tak tahu bila nak buat HAHAHAA. In Sha...

Post has attachment
New song on my Blog!
 I usually choose a song that have sentimental value so my blog will look so F tenang and relaks (konon-kononnya). But this time aku pilih lagu because of the lyric. Sebab lirik dia ada benda-benda yang kadang-kadang aku cuba nak sampaikan kat orang. HAHAHA...

Post has attachment
PENCARIAN SPONSOR UTK UPCOMING GIVEAWAY!
ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA Hai uolsss! Miss me? KAHHKAHH. perasan Lama tak nampak batang hidung, tup tup muncul terus buat post pencarian sponsor? Hahahh. Aku cadang nak buat GA ni dah lama dah. Jadi untuk memeriahkan lagi giveaway ni aku nak cari ...

Post has attachment
Segmen Review Blog By Syahirah Valiant
Date : 12 Februari 2017 - 12 March 2017 Click banner untuk maklumat lanjut. Jemput join!

Post has attachment
New Chapter
ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA I just 'move' to the place where I never think that I will be apart of that place in my life, a place that I did a lot of things I didn't before, a place where I always miss my mom, a place where I feel so tired, a place wh...
Wait while more posts are being loaded