Profile cover photo
Profile photo
amalina liyana
4 followers
4 followers
About
amalina's posts

Post has attachment
**
Modul 2 : politik fasilitator : en terbaek!! act hri ni aq ldk..mud mcm mls sgt tp rjin kn dri.. n stlh hbs jek program..aq epi.n spnjang program pn aq xbosan.. Fesi sgt2 la sempoi gle..ny la fesi the best aq pna jmpe brckp mggunakn fakta.. Korg nampk aje d...

Post has attachment
Kisah Kita
Terdiam kamu tanpa bicara Tak mengulas apa kan terjadi Membisu aku kerana buntu Tak dapat ku memutuskan kisah kita Cinta telah berakhir Kita tak mampu jadikannya cinta sebenar Cinta telah berakhir Kita tak mampu jadikannya cinta sebenar Semua akan tahu sega...

Post has attachment
Finish internship (Mac 2015 - Mei 2015)
Tamat sudahhh.. internship selama 3 bulan..act xsmpai 3 bulan pon... 2 bulan 22 hri la gitu.. 3 mac smpi 22 mei.. act nak kte xhepi tu sgt la tipu..but nk ckp xsday pon tipu jgk.. hepi la sb xyah nk mghadap pg2 dh lintang pukang blari g ofis sb nk tumbprint...

Post has attachment
'Thinking Out Loud'
when your legs don't work like they used to before and i can't sweep you off of your feet will your mouth still remember the taste of my love? will your eyes still smile from your cheeks? and darling, i will be loving you 'til we're 70 and, baby, my heart c...

Post has attachment
Kembalikan Semula
Kau adalah cinta terakhir dalam hidupku Kau tutup semua pintu cinta buat diriku Masihkah bisa Ku katakan padamu Maafkanlah Maafkan aku yang berdosa Kembalilah sayang aku merana Cukup sudah cukup sudah Sakitnya jiwa Kau musnahkan semua Cerita cinta ku dengan...

Post has attachment
Kawan baik gile senget
hye!! today nak cte pasal ape eh?? oh cte pasal life skek..haaa pna dgr x?? Allah akan ambil sorang yang kite paling sayang.. tp dia akan ganti dengan ramai orang yg sayang kita.. that word aq pegang skarang.. i got someone yg aq rasa kwn y baik.. aq kenal ...

Post has attachment
intern sem
hi...lama tak update blog ni..haha so sje gedik lak tetibe nak update... btw sbenanye rindu kt kengkwn kite ni..heee sekarang ni smua nga bz intern ira kt jb..nisa kt perak.. aq roza n pnaz je kt kajang..si dodot lak kt bangi.. act ktorg btiga sbb nak sme2 ...
Wait while more posts are being loaded