Profile cover photo
Profile photo
GrupPereMata GPM
49 followers -
Serveis d'atenció integral a les persones
Serveis d'atenció integral a les persones

49 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
El dia 8 de maig a Tarragona i el dia 9 de maig a Reus es realitza la Jornada Experiències de Voluntariat Internacional.

Al llarg de la jornada s’explicaran diverses experiències de diferents professionals on es volen mostrar les activitats de voluntariat que han realitzat en diferents llocs de la geografia mundial, amb l'objectiu de sensibilitzar sobre determinats temes i d'incentivar aquests actes de col·laboració. Es mostraran i s'explicaran tres experiències de voluntariat que han tingut lloc en diferents parts del món: Amèrica, Europa i Àfrica, concretament a Nicaragua, Perú, Camerun i Grècia. S’abordaran temes d’actualitat amb la finalitat de promoure el voluntariat.

L’acte tindrà lloc a Tarragona (Sala d’Actes del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona. Via de l’Imperi Romà, 11bis 43003) i a Reus (a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut. Carrer Sant Llorenç, 21, 43201).

Les inscripcions es poden fer gratuïtament al formulari. Si ets Estudiant, se’t lliurarà un certificat. Les inscripcions s’acceptaran per rigorós ordre d’arribada.

Per més informació: comunicacio@peremata.com
Add a comment...

Post has attachment

#Oferta de #Treball #Infermer@ a la Residència Llinars del Vallès (Barcelona)
Diplomatura o Grau en Infermeria.
1.600€ al mes / bruts.
Jornada completa.
S'ofereixen 40 hores setmanals.
Contracte de substitució amb possibilitat d'indefinit.
Algunes funcions: administrar i fer seguiment de la medicació i tractaments prescrits. Actuar davant d'un canvi de salut dels usuaris per garantir una correcta atenció.
Podeu enviar el CV a infollinars@peremata.com o trucar al telèfon 938413510

--
També es busca una persona amb les mateixes característiques per treballar a mitja jornada [es valorarà experiència en el camp de la gerontologia]. Contracte indefinit.
Podeu enviar el CV a infollinars@peremata.com o trucar al telèfon 938413510
Photo
Add a comment...

Post has attachment
La Unitat Docent de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata organitza, el 22 de març, una jornada de portes obertes, adreçada a residents MIR, PIR i IIR en Salut Mental.

Lloc: Unitat Docent de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata
Hora: de 11 a 14 h

Add a comment...

Post has attachment
Avui a les 19:30 hores @rtve emetra un reportatge del Centre Especial de Treball de la Fundació Pere Mata, al programa @ed_tve, a l'espai que es diu Historias de Anna.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Es busquen voluntaris per al projecte Bipogent

El projecte d’investigació sobre el Trastorn Bipolar, Bipogent, coordinat per l’Hospital Universitari (HU) Institut Pere Mata, en col·laboració amb la Fundació FIDMAG Germanes Hospitalàries i l’Hospital Clínic, inicia la segona fase de cerca de persones voluntàries per participar en l’estudi.

El trastorn bipolar és una malaltia psiquiàtrica greu que afecta els mecanismes que regulen l’estat d’ànim. Afecta a més del 2 per cent de la població, i a ambdós sexes per igual.

L’estudi Bipogent és pioner, ja que analitza la influència de la mielina o substància blanca del cervell en el trastorn bipolar. El resultat d’aquesta recerca permetrà avançar en el diagnòstic, tractaments i millora de qualitat de les persones afectades.

Busquem persones sense trastorn bipolar entre 41 i 50 anys, i per altra banda, persones que tinguin trastorn bipolar. Per conèixer més sobre l’estudi, participar com a voluntari o fer un donatiu, les persones interessades poden visitar el lloc web del treball www.bipogent.cat o trucar al 683303530.

El projecte és finançat per l’Instituto de Salud Carlos III (Gobierno de España) i per la Fundació Brain and Behaviour Research Foundation dels EEUU.
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded