Profile cover photo
Profile photo
Adam Fahmy
174 followers -
Love & Respect
Love & Respect

174 followers
About
Adam's posts

Post has attachment
Gamatnye MAHA 2016!!!
Dah bersemut blog Mr.Cupid nih.... gara-gara kesibukan dengan macam2 hal. Alhamdulillah.... tempoh setahun 9 bulan FarmBerry beroperasi.. dah melangkah ke depan lagi dengan penyertaan sebagai jemputan di MAHA 2016. Banyak perkongsian pengalaman dengan otai ...

Post has attachment
Kambing sebagai pets?
Ternyata bukan mudah untuk melakukan banyak kerja dalam satu masa. Sejak mula fokus kepada  FarmBerry , hampir terlupa berblogging. Terima kasih sangat-sangat kepada follower yang juga friend facebook , private message supaya terus berblogging. Selagi ada p...

Post has attachment
Pakej Aqiqah dari FarmBerry
Ha..... untuk kali pertamanya saya post flyers FarmBerry kat personal blog. Setelah beberapa bulan on/off update blog gara-gara kesibukan menguruskan FarmBerry, pembuka 2016 ni saya target untuk maintain momentum blogging seperti tahun sebelumnya. Insha All...

Post has attachment
Resepi Ayam Pandan Paling Senang dan Sedap!
Petang semalam tengok-tengok belakang rumah, ada rumpun daun pandan yang akan diclearkan bagi tujuan pembersihan rumah sempena 2016 yg baru bermula nih.., Terfikir sekejap apa boleh buat dengan daun pandan yang banyak nih.... haaa  kebetulan tengah rajin.. ...

Post has attachment
E-book Interprestasi ECG yang sangat membantu pelajar semi perubatan dan pelajar perubatan serta petugas klinikal yang masih belum dapat menguasai ECG dengan mudah. 

Jom kita sebarkan...bantu bakal medical practitioner menjadi lebih berkualiti!

Post has attachment
Ben's ... untuk Pencinta Western Food.
Mula melangkah ke sini dah terpampang tagline yang buat saya tersenyum. Inilah kali pertama makan-makan kat sini. Ekslusif dan bersih! Lokasinya dalam KLCC level C. Sampai saja di pintu, 'Door Person' sambut kami dengan senyuman. Macam biasa.. dibawa memili...

Post has attachment
Tempahan Penuh Sehingga Aidilfitri
Hai semua... Mr. Cupid mohon maaf banyak-banyak. tempahan sudah penuh sehingga Aidilfitri nanti. Insha Allah selepas raya nanti bolehlah kita berurusan ya! Salam Sayang, Mr. Cupid

Post has attachment
Biru dan Ungu - Lambang keperibadian yang indah...
Biru dan ungu. Mr. Cupid bermain dengan warna romantis lagi atas permintaan pelanggan kali ini Ms J dari Kemensah. Pilihan bunga segar kali ini menjadikan hantaran ini lebih prestige dan berbaloi dengan kos yang dikeluarkan. Jenis bunga yang sukar untuk did...

Post has attachment
Aiskrim Kelapa Homemade ala Vietnamese
Mimpi apa agaknya... inilah hasilnya bila tak ada apa nak dibuat. Aiskrim kelapa ala-ala Vietnam yang sempat saya belajar dari seorang rakan. Aiskrim ni best sebab tak perlu gunakan telur mentah. Telur mentah memang bagus tambah-tambah untuk jadikan aiskrim...
Wait while more posts are being loaded