Profile cover photo
Profile photo
Save the Children in Albania
43 followers -
Save the Children is the world’s leading independent organisation for children. We work in 120 countries.
Save the Children is the world’s leading independent organisation for children. We work in 120 countries.

43 followers
About
Save the Children in Albania's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Representatives of Child Led Groups “Voice 16+” at the morning program WAKE-UP in Top Channel, speaking about the findings and recommendations of the survey they have undertaken on children rights situation

Përfaqësues të Grupeve të Udhëhequra nga Fëmijët "Zëri 16+" në programin e mëngjesit WAKE-UP në Top Channel, duke folur mbi gjetjet dhe rekomandimet e anketimit që ata kanë ndërmarrë mbi situatën e të drejtave të fëmijëve

Post has attachment
Representatives of Child Led Groups "Voice 16+" today at the morning program WAKE-UP in Top Channel
(from left to right) Dorina 13-years old from Elbasan, Ana 13-years old from Durres, Elvis 18-years old from Peshkopi and Edra 17-years old from Peshkopi

Përfaqësues të Grupeve të Udhëhequra nga Fëmijët "Zëri 16+" sot në programin e mëngjesit WAKE-UP në Top Channel
(nga e majta në të djathtë) Dorina 13 vjeç nga Elbasani, Ana 13 vjeç nga Durrësi, Elvisi 18 vjeç nga Peshkopia dhe Edra 17 vjeç nga Peshkopia
Photo

Post has attachment
Big Step towards Social Media

We are happy to inform you that our work for and with children will be further shared through our Social Media links and encourage everyone to follow us on Facebook, Twitter, Google+ and Youtube.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded