Profile cover photo
Profile photo
Zee Suhaini
2,889 followers -
Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMU
Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMU

2,889 followers
About
Zee Suhaini's posts

Post has attachment
LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST
Assalamualaikum (^_^) lama sungguh aihhh tak hapdet pape dalam ni.. mood kedaung, ntah hilang kemana pon tak tau.. ni tengah boring takde pape keje boleh la menaip jap.. orang ari sabtu outing ngan family, kita pulak kena kejer :(.. tengah dok shopping mata...

Post has attachment
Entri pertama tahun ni.. asal ada sudah
Assalamualaikum (^-^) makin lama tak mengarang makin la liat jadinya.. tambah tambah lagi loading blog ni lama kemain.. nak adjust bukannya aku reti sangat menggodek..kang terdelete naya jer.. so, ni first entry untuk 2017 yer.. panjang skit entri ni.. ape ...

Post has attachment
Nape lama tak apdet blog?
Assalamualaikum (^-^) sebulan lebih sunyi blog ni hahh.. tahap kemalasan takleh nak dibendung lagi dah.. ikutkan tak bizi pon kat opis ni..banyak masa pree sampai ngantuk.. heheee alasan kukuhnya aku tak pedulik blog sebab dah terjebak sekali lagi ngan page...

Post has attachment
Aniq Mikail turn's 6
Assalamualaikum (^-^) bujang bongsu dah besar dah.. officially ahad lepas dah 6taon.. next year masok darjah satu..camaner la gayanya tu.. skarang pon manja boleh tahan.. paling geram nak menepek ajer.. tabiat dier suka mencium tu masih ada.. masih tido baw...

Post has attachment
singgah bermalam Cameron | elak jem ke tambah jem?
Assalamualaikum (^-^) hellooo hellooo.. kisah cameron pulak kita sambung.. tapi tak best pon lah sebab banyak tempat takleh pergi.. nama pon singgah nak luruskan urat badan, nak rehatkan mata, nak amek angin kan.. cukuplah kematu dalam kete 19jam masa balik...

Post has attachment
saki baki kisah raya haji aritu :)
Assalamualaikum (^_^) helloooo heloooo.. tak best sebenarnya kena kerja ari sabtu nih :( mood nak keje memang takdo.. ilang bersama bantal busuk kat umah dah tadi.. tapi nak tak nak kena gak punch in.. huhhaaa.. tunggu nak punch out jer ni.. tengok phone eh...

Post has attachment
12 Sept 2016 @ 10Zulhijjah | Aidiladha di kampung
Assalamualaikum (^-^) selamat bekerja kembali.. yeahhh.. semalam masok keje lemau sikit, yelah seminggu cuti syiokkk abes.. balik kampung sape yang tak seronok kan.. walaupon ktorang aritu lemas atas jalan raya sampai 19jam tapi takpe.. yang penting dapat j...

Post has attachment
Cuti Hari Merdeka | Jumpa Ultraman Ginga
Assalamualaikum (^-^) rajin plak kisah semalam apdet dipetang harini.. semalam hari merdeka korang ke mana? rasanya banyak tempat jem kan? kitorang (ehhh aku jer, lakiku keje) bawak bebudaks gi mall kat cyberjaya jerk.. tu pon aku cam malas malas jer nak ke...

Post has attachment
Jenjalan makan aingin naik train LRT.. lebamm!!
Assalamualaikum (^-^) sejuk sangat pagi ni.. puchong hujan sejak dari subuh tadi lagi.. kejap lebat kejap renyai pastu sambung lebat balik.. skarang ni cam menderu balik lebat.. malas plak rasa nak keluar lunch jap lagi tapi kang petang lapo camaner? weeken...

Post has attachment
Saleeee di Brands Outlet IOI Puchong
Assalamualaikum (^_^) brands outlet ada sale la.. yuhuuu tapi rasanya sekarang ni banyak sale..sana sini dok buat sale.. cuma kali ni nak kabo skit kat korang yang brands outlet branch IOI Mall Puchong ada sale.. puchong jer tempat lain aku tak sure.. dapat...
Wait while more posts are being loaded