Profile cover photo
Profile photo
Nurizah Yahya
86 followers -
ini tentang saya dan dunia!
ini tentang saya dan dunia!

86 followers
About
Nurizah's posts

Post has attachment
Salam Aidilfitri 1435H
Salam aidilfitri, tangan dihulur maaf dipinta....salam 0-0 bismillah, as salam semua..alhamdulillah baru rini dan nk update blog semenjak sekian lama xdan nk update dgn mood bloggingnya xde..wahh apa nak jadi ni izahhh huk.!okies...skrg mood raya lagi so se...

Post has attachment

Post has attachment
yeah!!!its football time...#OlaBola my team Brazil and jerman lol

Post has attachment

Post has attachment
Trip to Pangkor
Assalamualaikum, Bismillah...hai semua, sihat dak ni?hehe...semoga semua sihat belakalah ye..izah alhamdulillah sihat, n kejap sihat kejap sakit huhu..nampak nau antibodi badan izah xkuatkan..huhu kene mkn vitamin bebanyak nih..wink!Oklah...izah nak ceciter...

Post has attachment
MENGENALI PERFUME ORIGINAL VS PERFUME FAKE(IMITATION, SEPHORA, REJECT, GRED AAA)
Assalamualaikum,GEMONING (OvO)/ Ha...todays nak sharing kt awak semua tips untuk mengenalpasti samada perfume yg awak semua pakai tu original or fake punye,heee..okies, memandangkan bos outstation for 2 weeks sooo izah ad banyak ms untk wat mcm2 including u...

Post has shared content
Buang yang keruh, ambil yang jernih
Assalamualaikum, Alhamdulillah...permulaan tahun baru 2014 yang baik untuk izah. walaupun banyak pahit dan cabaran dari tahun sebelum2 ni, Allah Maha Pengasih dan Pengampun, dapat juga izah teruskan hidup dan masih bernafas hingga hari ini..mudah2an dipermu...

Post has attachment
Buang yang keruh, ambil yang jernih
Assalamualaikum, Alhamdulillah...permulaan tahun baru 2014 yang baik untuk izah. walaupun banyak pahit dan cabaran dari tahun sebelum2 ni, Allah Maha Pengasih dan Pengampun, dapat juga izah teruskan hidup dan masih bernafas hingga hari ini..mudah2an dipermu...

Post has attachment
GOOD SUGGESTION PRODUCT FOR YOUR BEAUTY
ASSALAMUALAIKUM, Ha...kali ni izah ada suggestion barang baik punye kt awk semua..hehe,produk kecantikkan dan kesihatan..mmg produk kecantikkan sekarang ni ada mcm2 jenis dan agk ssh untk kte menentukan mn 1 yg terbaik untk kita an an..okies, izah ingin mem...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded