Profile cover photo
Profile photo
Banderollgiganten Banderollgiganten
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
L-banderollstativ

L-banderollstativ Standard 60x160
Mobilt stativ standard 60x160cm - ett enkelt, lätt och tåligt stativ. Den är gjord av ett metallstänger med plastkrokar, där du fäster banderollen, en kolfiberstav som spänner banderollen, samt ben med metallvikt som ger stabilitet.

Storleken på banderollen: 60x160 cm
Stativet är förpackat i en nylonpåse.
Färg: Svart
Nettovikt: 0,95 kg
L-banderollstativ Premium 100x200cm
Mobilt stativ Premium 100x200cm är en stark, tålig, snygg L-banderollstativ. Den är tillverkad av aluminium. Plastkrokar finnes för att montera banderollen. Byte av duk är enkelt tack vare det klick-system som finnes.
Väskan består av två delar; i det första facket förvaras banderollen och i det andra facket förvaras ställningen.

Storlek på banderollen : 100*200 cm
Stativet är förpackat i en typväska.
Färg: Silver
Nettovikt: 2,1 kg
Add a comment...

Post has attachment
X-Banderollstativ

X-banderollstativ 60x160
Robust, pålitlig och starkt banderollstativ. Den är tillverkad av stål, vilket säkerställer hög
hållbarhet och motståndskraft mot mekanisk påverkan. Svart färg, matt yta. Detta banderollstativ
håller längre tack vare dess förstärkta kontruktion.

* Metall med gängade lock, vilket innebär en mer hållbar och tillförlitlig konstruktion.
* Förpackad i en nylon väska med handtag för transport.
* Avsedd för 160x60 cm duk
* Konstruktionsmaterial: Stålbotten, polykarbonatstavar, monteringsdel av plast, metallfästen.
* Färg: Svart
* Nylonväska
X-banderollstativ Universal (justerbar)
Banderollstativet Universal kan du använda med flera olika dukstorlekar tack vare en justerbar benlängd och krokar som du fäster banderollerna i.

* Nylonpåse.
* Bildformat: 45-60 x 160 cm, 60-80x180 cm, 70x150 cm
* Justerbar bredd och höjd
* Konstruktionsmaterial: Aluminiumstavar av justerbar längd, fäste av plast i mitten.
* Färg: Silver, Blå, Vit
X-banderollstativ 80x180
Robust, pålitlig och starkt banderollstativ. Den är tillverkad av stål, vilket säkerställer hög hållbarhet och motståndskraft mot mekanisk påverkan. Svart färg, matt yta. Detta banderollstativ håller längre tack vare dess förstärkta kontruktion.

* Metall med gängade lock, vilket innebär en mer hållbar och tillförlitlig konstruktion.
* Förpackad i en nylonväska med handtag för transport.
* Avsedd för 180x80 cm duk
* Konstruktionsmaterial: Stål, polykarbonatstavar, monteringsdel av plast, metallfästen.
* Färg: Svart
* Nylonväska
X-banderollstativ 120x200
Robust, pålitligt, mycket stort och starkt mobilt stativ. Den är tillverkad i aluminium, vilket ger hög hållbarhet och motståndskraft mot mekanisk påverkan. Svart färg, matt yta. Detta banderollstativ håller längre tack vare dess förstärkta kontruktion.

* Metall med gängade lock, vilket innebär en mer hållbar och tillförlitlig konstruktion.
* Förpackad i en nylonväska med handtag för transport.
* Avsedd för 160x60 cm duk
* Konstruktionsmaterial: Aluminium, polykarbonatstavar, monteringsdel av plast, metallfästen.
* Färg: Svart
* Nylonväska
Add a comment...


Roll-up

Våra Roll-Ups finns i olika storlekar. Den vanligaste är 80 cm bred och 200 cm hög. Den rullas ihop i foten och stuvas in i en väska. När du fäller upp den använder du antingen dig av ett aluminiumstativ som håller den uppfällda Roll-Upen på plats. Alternativet finns där ett teleskopiskt rör som höjs upp, och då finns det möjlighet att bara höja upp Roll-Upen delvis. Vi erbjuder även Det finns även större storlekar; upp till 120 cm breda.


Roll-Up – ett billigt sätt att synas!

Många företag och organisationer drar sig för att spendera pengar på reklam, samtidigt som man vet att reklam är effektivt för att informera om sina produkter. En del använder sig av banderoller – som kan hängas utomhus eller inomhus. Det är lättare att ta med sig en Roll-Up när man behöver presentera en vara närmare. Den rullas ihop, läggs i en väska, och tas enkelt med till nästa visningsställe. På så sätt köper du inte bara en banderoll, utan samtidigt en ställning som gör att du kan presentera den var du vill.
Roll-Up – tryck både bilder och text

En Roll-Up är avsedd för inomhusbruk, även om det går att trycka med färg även avsedda för utomhusbruk. Det finns även tryck med fotografisk kvalitet, där kvalitén blir lika bra som på ett fotografi. De flesta använder en kombination av bilder och text för att ge bästa möjliga effekt.
Banderollgiganten säljer Roll-Ups

Vi trycker dina Roll-Ups på duk och fäster dem sedan i mekanismen. Den limmas i botten och skruvas i toppen, allt för att den ska hålla så länge som möjligt.
Vad kan en Roll-Up användas till?

Det vanligaste är att företag använder Roll-Ups till att presentera sina produkter. Det kan vara säljare som vill demonstrera en speciell produkt. Men det finns också andra användningsområden. Det kan vara en födelsedagsfest, en studentskiva, ett barndop eller någon annan högtid. Tänk att bara kunna ta med en Roll-Up och veckla ut den inför hela publiken, och detta utan att det kostar en förmögenhet. Det smartaste med den är att du kan rulla ihop den och sedan förvara den till nästa gång. Den är miljövänlig eftersom du kan byta duk när du vill byta annonsbudskap. Den gamla lägger du i återvinningen för brännbart, och när det är dags att byta hela kontruktionen, återvinner du den som metall.
Andra sätt att synas

Det finns mängder av sätt att synas. Vi säljer även banderoller, som tillverkas av plast eller tyg. Det finns även självhäftande plast eller vinyl, som kan klistras på en mängd material. Det är också möjligt att synas på andra sätt, storbildsskärmar, affischer eller skyltar av metall eller plast. Vi hjälper till att hitta en lösning som passar dig!

https://banderollgiganten.se/produkt/rollups-pris-kr-st-bestall-roll-up-online/4cd8d22283a00e64d4d632280b776015.html
Add a comment...

Post has attachment

Visitkort.
Från 100st

VCard (visitkort) - Traditionell media kontaktinformation om en person eller organisation. Den är gjord av papper, kartong eller plast, liten storlek. Kort innehåller namnet på ägaren, ett bolag (vanligtvis med en logotyp) och kontaktuppgifter (adress, telefonnummer och / eller e-postadress).

Den mest populära storleken på en visitkort är:
90x50mm
85x55mm

Visitkort kan delas in i olika typer: personlig (familjen) företag och företagens.

Enskilda kort används mest i avslappnad konversation på en trevlig bekantskap. De är också populära bland frilansare. I ett sådant visitkort, som regel, ange namn och telefonnummer för ägaren. Titel och adress på visitkortet kan uteslutas. Utskrift visitkort kan utföras i någon stil och utformas i enlighet med de individuella preferenser ägaren.

Corporate visitkort, som regel, inte innehåller namn och efternamn. När du skriver ut, innehåller det information om företaget, verksamhetsområde, listan över tjänster, telefonnummer, karta, adress på webbsidan. Typiskt, speglar ett företags affärskort företagets identitet. Det har reklam karaktär och används främst för utställningar, konferenser, kongresser.

Visitkort används i näringslivet, i formella möten och förhandlingar, för att ge kontaktuppgifter till sina framtida kunder. På visitkort företag krävs för att ange namn, efternamn, befattning affärsman, och namnet på företaget och den typ av sin verksamhet. I enlighet med internationell praxis och reglerna för den ryska först måste anges namn, och sedan - namn. Utvecklingen använder en liten företagsidentitet och logotyp. Dessa kort har oftast en strikt design. Tjänstemän och parlamentsledamöter på visitkortet kan vara bilden av offentliga insignier, såsom flaggan och vapen. Affärs besök kort med någon adress inte heller överensstämmer med etikett. De enda undantagen är diplomater och höga regeringstjänstemän. Visitkort bör innehålla mest läsbara teckensnitt. Rekommenderas ej för användning avancerade dekorativa typsnitt (om detta inte kräver en profil av ditt företag), kursiv och fet stil.

Design visitkort kan vara vad du behöver, allt från den klassiska stilen, om du vill presentera ditt företag stabil och framgångsrik, och slutar med elegant original om du vill visa ett kreativt förhållningssätt, till exempel om ett företag är engagerade i design. Storleken på ett visitkort, rekommenderar vi att du sparar en klassiker - en 90 × 85 × 50 mm eller 55 mm. Detta beror på det faktum att många människor använder sina lagringskorthållare och anpassad storlek kan göra det svårt att sätta baksidan av kortet.

Visitkort är oftast byts ut vid mötet i början av mötet. Det kan hållas på en framträdande plats före utgången av mötet att komma ihåg namnet på samtalspartner. Det är tillåtet att göra anteckningar på baksidan av kortet. Emellertid orsakar detta vissa svårigheter i de fall där en tvåsidig kort.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded