Profile cover photo
Profile photo
robayah bachik (Pengedar Shaklee)
2 followers -
Pengedar Shaklee Ampang & Kajang
Pengedar Shaklee Ampang & Kajang

2 followers
About
robayah bachik (Pengedar Shaklee)'s posts

Post has attachment
Nak beli produk shaklee tapi tak tau kat mana dan macam mana? Klik link kat bawah. Senang je kan.


Post has attachment
Susah nak cari produk Shaklee? Jangan risau, klik link kat bawah dan cari location yang terdekat dengan korang.

http://vitaminibu.com/senarai-pengedar-vivix-shaklee-2017/

Post has attachment
6 Sebab Omega Guard Shaklee Adalah Minyak Ikan Terbaik
Kenapa omega guard ni best sangat? Meh saya kongsikan 6 sebab kenapa omega guard shaklee adalah minyak ikan terbaik dunia ye. Jika nak makan minyak ikan, pilihlah shaklee. Omega guard dihasilkan melalui penyulingan molekul yang bertujuan untuk meningkatkan ...

Post has attachment
Pastikan aselamat Supplemen Pilihan
Raya raya juga, kesihatan pun kena jaga. Penuh betul jemputan rumah terbuka hari ni dan esok. Alhamdulillah masih ada lagi orang mengingati kita kan. Dah sibuk sibuk dengan rumah terbuka tu, tak kisahlah sebagai tuan rumah ke, sebagai tetamu ke, kesihatan k...

Post has attachment
March Yang Amat Menguji Kesabaran
March yang amat menguji kesabaran. Bulan march 2017 lepas, 2 anak saya kena jangkitan chicken pox. Mula mula si kakak yang kena. Deman dulu dalam seminggu. Ingatkan demam denggi, risau jugak. Demam dedar dedar dan tak sedap badan katanya. Kemudiannya barula...

Post has attachment
Cinta Pandang Ke Dua
Cinta pandang kedua. Macam mana saya boleh berjodoh dengan Shaklee ni pada tahun 2015. Memula tu belikan vitamin untuk suami dan terus jadi ahli. Pastu stop lama. March 2016, terpandang post pasal vivix yang boleh jadi awet muda. Hati ni memang tertarik san...

Post has attachment
Kenapa Kena Jaga Makan, Bersenam dan Makan Supplemen
Kat Malaysia ni banyak sangat makanan yang sedap sedap. Nak nak kalau bulan puasa kan. Macam macam makanan ada dijual kata pasar ramadhan. Dengan kuih taik itik, jala mas, murtabak singapore. Amacam, dapat bayangkan tak. Tapi kena ingat ye, jangan pulak bil...

Post has attachment
Kesan Vitamin C Pada Kulit
Makin meningkat umur, keadaan kulit pun seiring dengan peningkatan umur. Percayakah korang yang ketidak cukupan nutrisi jugak boleh memberi kesan pada kulit. Bukan sahaja nutrisi, corak pemakanan jugak bagi kesan pada kulit badan. Kalau dah bedal karbo dan ...

Post has attachment
Destinas Impian Seorang Pengedar Shaklee Ampang
Destinasi impian. Saya ni bukan jenis yang suka travel. Lagi suka dok di rumah sebab bila dah seharian bekerja, ada masa cuti je nak berehat hilangkan lenguh badan. Nasib baik sekarang dah jumpa ostematrix, lenguh lenguh badan dah kurang sangat. Setiap oran...

Post has attachment
Motivasi Ramadhan Bagi Pengedar Shaklee Ampang
Ramadhan hari yang ke 11. Sudah habis 1/3 Ramadhan ditunaikan oleh umat Islam tahun ni kan. Alhamdulilah masih lagi diberi peluang oleh Allah untuk grab apa sahaja tawaran pahala pada bulan ni. Ramadhan mendidik jiwa untuk bersabar. Sabar dalam apa sahaja k...
Wait while more posts are being loaded