Profile cover photo
Profile photo
Sadatul Razini
135 followers -
Siti Razini binti Mohd Pakhruddin
Siti Razini binti Mohd Pakhruddin

135 followers
About
Posts

Post has attachment
Menanti Orang Baharu
Bismillah... BabyM, ibu ayah sangat tak sabar nak jumpa awak. Ibu harap awak sihat2 je kat dalam tu ye. Keep calm and come out when u're ready. =') Sekarang baby 38w5d kot.. Lagi 10 hari untuk baby due. (Due date: 03/11/14). Nak bersalin kat mana pun x sure...
Add a comment...

Post has attachment
Re-Break the Ice? Haha
Bismillah... Hampir setahun tak update blog. Haha. Bekas tunang gelak je and said: "Haa. Kan dah cakap. Tak berupdate nye nanti. " Haha. Shame on me! So today, update la sikit. Takut nanti ice yang ada membesar jadi ice berg. (Kan masa mula2 kenal dalam pap...
Add a comment...

Post has shared content
Add a comment...

Post has attachment
Tutorial Bunga Tangan
Bismillah... Kawan B2B! Semalam kan, saya buat bunga tangan. Kos dia lebih kurang RM6 je. Murah kan! :D Ok x? Hehe                   Murah kan kos dia. Ok, sebenarnya yang buatkan bunga tangan tu jadi murah, sebab saya guna bunga yang sedia ada kat rumah. B...
Add a comment...

Post has attachment
Tarikh, Tempat, Masa
Bismillah... Lama kan saya x update belog nih. Mintak maaf sangat2. Huhu. Mood menulis x mai2. Bukan xde berlaku apa2 pun sepanjang dekat sebulan ni, macam2 jadi. Tapi entahla. Idea and mood xde. =') Back to the topic. Okeyh. Tarikh, tempat, masa. Dalam ban...
Add a comment...

Post has attachment
Tarikh, Tempat, Masa
Bismillah... Lama kan saya x update belog nih. Mintak maaf sangat2. Huhu. Mood menulis x mai2. Bukan xde berlaku apa2 pum sepanjang dekat sebulan ni, macam2 jadi. Tapi entahla. Idea and mood xde. =') Back to the topic. Okeyh. Tarikh, tempat, masa. Dalam ban...
Add a comment...

Post has attachment
Of Baju Nikah Kami
Bismillah... Motif buat tajuk entry gitu? Sebab teringat literature sekolah dulu (Sekolah di Kelantan) tajuk Of Bunga Telur and Bally Shoes. kekeke Buat yang dah lupa, ni saya dah google siap2 ;) : "This short story is about Jamal, a young Kelantanese man w...
Add a comment...

Post has attachment
Gambar Pixajoy Dah Sampai!
Bismillah... Saya ada sebut dalam entry  ini  saya cuci gambar guna Pixajoy . So, hari ni gegambar dah sampai. Yeay!! Nice wrapping. Siap ada plastic bubble lagi. Memang gambar takkan pecah. Hehe Few pictures. Ada 96 keping semuanya Okey. Nampak x 1 gambar ...
Add a comment...

Post has attachment
Teaser Kad Kahwin
Bismillah... Baru tadi merungut belum dapat tengok design kad kahwin sebab dah lama jugak hantar draf pada vendor. Tup2 dapat kol dia dah hantar emel :D Muka depan Memang teaser sungguh. Haha. Sorry dearies sekalian. ^_^ Hari tu saya hanya bagi tema, warna ...
Add a comment...

Post has attachment
Pixajoy: Pix-a-joy
Bismillah... Sekarang tengah cuti mid semester. So, saya sangat jarang on9 guna laptop. Okey, xde kaitan dengan tajuk. Haha. Semalam kan, saya tengah on9. Tiba2, saya kan, saya terbaca kat satu blog ni, blogger tu cakap Pixajoy buat promo... Woooo. Pastu ka...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded