Profile cover photo
Profile photo
Кожени изделия Доусън
About
Posts

Post has attachment
Мъжка чанта през рамо от естествена телешка кожа. Размер: 34 x 28 x 10
Поръчайте сега: http://dawson.bg/index.php?p=21&l=1&id=189 #мъжкичанти #кожа
PhotoPhotoPhoto
5.06.18 г.
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Дамско #кожено #портмоне в няколко цвята, разгъващо се на 3, капак, много джобове, включително с цип, прегради за банкноти, монети, карти и документи.
http://dawson.bg/index.php?p=22&l=1&id=51
Photo
Photo
16.05.18 г.
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Дамска #бизнес #чанта от #естествена #кожа в 4 цвята.
Размери: 42х33х12 см
http://dawson.bg/index.php?p=24&l=1&id=217
PhotoPhotoPhotoPhoto
2.05.18 г.
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Два джоба, 2 прегради и джоб с цип. Гръб - джоб с цип.
В три цвята. Размери: 24х27х8 см.
http://dawson.bg/index.php?p=21&l=1&id=128 #мъжки #чанти #кожа
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Как да изберем подходящата дамска чанта?
http://dawson.bg
Изборът на подходяща #чанта зависи от тоалета и от ежедневните ни навици. Изборът на дамска чанта е не само въпрос на модно, а и на практично решение.
Вероятно не сте се замисляли над този въпрос каква чанта да изберете, но изборът на този аксесоар е не само въпрос на модно, а и на практично решение. Комбинацията между тоалет и чанта зависи от много неща. Условия, с които е добре да се съобразите, ако искате тя да не бъде просто разкрасяващ аксесоар, но също така и полезен и максимално удобен. Ето и най-важното, което трябва да знаете при избора.
Според тоалета:
Има няколко основни правила, които е задължително да спазвате, ако искате чантата и дрехата да стоят като едно цяло. Ако дрехите са по-обемни и от по-груби материи, по-добре стоят по-големите чанти. Малките кокетни #чантички тип #клъч са по-подходящи за дрехи от ефирни тъкани, официални рокли и някои летни модели-с гол гръб например. Деловата чанта със строга форма не е добра компания на романтична рокля. По принцип офис облеклото изисква по-изчистен силует аксесоар.
По цвят:
Вече не е задължително чантата да съответства на цвета на обувките. Дори стои много по-добре , ако те са в различни тоналности или в различни нюанси на един цвят. Но непременно се съобразете с вид на тоалета. Така например, ако дрехата е много шарена, то пъстрата чанта не е добър вариант. За такъв тип тоалет имате нужда от едноцветен аксесоар. Друго важно условие е да не подбирате чантата в същия цвят като дрехата. Със сигурност няма да станете по-елегантна, ако облечете сива пола, сиво сако и добавите сива чанта. Не е задължително тя да бъде червена и да играе ролята на сигнален акцент, може да бъде в дискретен нюанс, но задължително различен от този на дрехите ви.
Според фигурата ви:
Ниска и пълна жена с огромна чанта не изглежда красиво. Така аксесоарът визуално добавя още килограми към фигурата и я прави по-обемна, отколкото е в действителност. Закръглените жени по принцип е добре да избират чанти със среден размер - нито твърде малки, нито прекалено големи. Високите и едри дами ще стоят нелепо с малки чантички, които не са клъч. Когато се налага да носят елегантен модел, нека избират една идея по-голям размер този на портмонето. Твърде слабите жени също не изглеждат добре с прекалено обемни модели. По-добре биха изглеждали, ако носят чанта със среден размер.
Спрямо ежедневните навици:
Ако работата ви е свързана с много движение, то чантата с къси дръжки, която носите в рака със сигурност няма да е много удобна. Тази на рамо също може да ви създаде известни затруднения. За такъв тип ежедневие най-подходящи са раниците, чантите, които се носят през рамо. Първите са по-спортни и побират повече, вторите са по-елегантни, но пък ви оставят ръцете свободни. Когато работата ви е свързана с пренасянето на много документи, то голямата чанта е задължително условие. Имайте предвид обаче, че не е здравословно да носите прекалено тежки чанти, така че винаги се съобразявайте и с това правило.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded