Profile cover photo
Profile photo
Fiona Maurice Faith
187 followers -
Faith, Hope & Love.
Faith, Hope & Love.

187 followers
About
Fiona's posts

Post has attachment
KITA PASTI DAPAT MENGHARUNGINYA
SUMBER:  Ayman Rashdan Wong KITA PASTI DAPAT MENGHARUNGINYA Saya dah pernah kata, segila-gila Korea Utara pun tetap sebuah aktor yang rasional dalam hubungan antarabangsa ("escalation of conflict" adalah sejenis strategi). Tiada sebab bagi Korea Utara menem...

Post has attachment
Korea Utara vs Malaysia
Sumber:  The Mole Kau dapat lah bezakan penulisan/komentar orang yang banyak membaca bahan bacaan neutral (tidak hanya berpihak kepada satu pendirian tanpa dipengaruhi objektif sebenar penulis) dengan literasi/komentar orang yang ilmunya suam-suam kuku atau...

Post has attachment
Happy International Women's Day
To all women out there: You are beautiful, cute and gorgeous. Regardless of your size, your skin type, and etc. You are emotionally strong and physically fine to do what men can do outside there. You become more competitive. You are messy at home, but you s...

Post has attachment
Mencari Tempat Latihan Industri/Praktikal/Internship bagi Program Kajian Antarabangsa/International Relations
Hi. Salam sejahtera. Rasa kaku pula ingin menulis setelah sekian lama meninggalkan dunia blogging ini. Kalau tengok tarikh terakhir saya membuat sebarang post memang dah hampir boleh dah sambut ulang tahun blog usang ini. Tidak terasa kini sudah bergelar pe...

Post has attachment
ISIS Tak JAHAT!
Saya: Any question guys? Coursemate: So selepas kajian ini, pada pendapat anda adakah ISIS ini baik tau jahat? Saya: *Tarik nafas dalam2." Sudah menjangkakan yang soalan ini akan ditanya semasa sesi Q&A dengan tajuk pembentangan "ISIS : Media & Propaganda"....

Post has attachment
Matang Wildlife Family Park
Dengar cerita banyak juga yang dah lama tinggalkan blog. Termasuk saya lah tu. Sebab kekok nak cakap-cakao and bebel-bebel, meh nak kongsi gambar masa perfi Matang Wild Life Family Park masa musim study week hari tu haa. Or to be exactly lepas study week la...

Post has attachment
Birthday girl :) syukur genap 21 tahun.

Post has attachment

Post has attachment
3rdOctober:#FionaTurnsTo21
3 Oktober lepas dah genap umur 21 tahun. Buat pertama kali tak buat ap-apa wish^^, Semga diri terus kuat, sentiasa sihat dan berjaya dalam apa-apapun bidang yang diceburi. Terima kasih buat segala kejutan kecil dan wish yang tak putus-putus sehingga ke hari...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded