Profile cover photo
Profile photo
JobXion
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Bedreven in bouwpersoneel. ben je op zoek naar een baan als timmerman, betontimmerman, elektromonteur en/of installatiemonteur? JobXion helpt je graag!
Add a comment...

Post has attachment
Public
We hebben goed nieuws te delen! Onze Nick volgt een werken en leren traject om loodgieter te worden. Hij gaat 1 dag per week naar school om kennis op te doen. De overige 4 dagen in de week past hij deze kennis in de praktijk toe. Waar hij werkt? Bij erkend leerbedrijf Installatiebureau Hijkoop. En het goede nieuws, misschien zelfs wel het fantastische nieuws, is dat Technisch installatiebureau R. Hijkoop Nick en zijn opleiding overgenomen heeft. Zo blij zijn zij met hem!
Add a comment...

Post has attachment
Public
Amsterdam, prachtige stad! Veel inwoners, maar liefst 850.000. Voor die bewoners staan 200.000 vacatures online. Deze cijfers tonen de schaarste op de arbeidsmarkt aan. Deze schaarste wordt in onze hoofdstad ook het hardst gevoeld.
Add a comment...

Post has attachment
Public
De bouwvak zit erop. Dat is te merken ook! Pff, vanochtend stond er gelijk weer file… Nadat ik de file had getrotseerd, was ik nét op tijd op kantoor. Snel een bakje koffie pakken en de computer aanslingeren. Note to myself: nooit dingen snel doen, dat gaat fout. Je raadt het al, de koffie viel om (ik ben totaal niet onhandig hoor). Maandagmorgen opstartproblemen. Ik weet dat ik niet de enige ben. Deze is voor jou, degene die nu aan het werk horen te zijn, maar in plaats daarvan mijn blog lezen (wat ik natuurlijk volkomen snap, veel leuker 😉 ).
Add a comment...

Post has attachment
Public
Wat een leuke dag was dit! Wij van JobXion mochten in de crea-tent staan van Bouwdorp Veenendaal. 50 kids hebben een kleurrijk fotolijstje gemaakt en gingen met een lach op hun gezicht naar de hut! Want daar kan het fotolijstje mooi hangen.
Iedereen ging vol timmerplezier aan de slag, de ene creatie nog mooier dan de ander. De foto werd tijdens het timmeren uitgeprint en kon meteen in het lijstje.
Add a comment...

Post has attachment
Public
Het thema ’circus’ is goed te zien in het stadspark de Goffert in Nijmegen. Gevaarlijke tijgers en balorige beren lopen rond tussen alle pallets, in het zonnetje. Een prachtige dag en JobXion mag erbij zijn. Meer dan 500 kinderen hebben de tijd van hun leven en bouwen de meest grootse hutten. Naast bouwen zijn er ook knutsel- en kookworkshops, spelletjes en sportieve activiteiten te doen. JobXion blijft bij zijn leest en gaat, samen met de kinderen, houten fotolijstjes timmeren. De hamer nemen ze zelf mee, JobXion zorgt voor het hout, de spijkers, versiersels en de fotocamera natuurlijk!
Add a comment...

Post has attachment
Public
Ben jij net zo ‘bedreven’ als wij of wil je dit worden? Dan hebben we goed nieuws! Op onze locatie in Tiel kunnen we altijd ‘bedreven’ collega’s gebruiken met affiniteit voor de bouw- en techniekwereld. We gaan graag een persoonlijk gesprek met je aan, bespreken jouw competenties en bespreken welke functie bij jou past!
Add a comment...

Post has attachment
Public
Alvast kennis maken met ons team bedreven collega's?
Add a comment...

Post has attachment
Public
Heb je een vraag of wil je aanvullende informatie? Vul dan onderstaand formulier in. Het JobXion team neemt zo snel mogelijk contact op.
Add a comment...

Post has attachment
Public
Ook wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor de maatschappij. Immers; wij van JobXion bieden vele medewerkers toegang tot de arbeidsmarkt in het segment bouw en techniek. We hechten dan ook veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van kansen op de arbeidsmarkt. Dat geldt voor onze JobXion medewerkers, maar ook voor alle mensen die wij bemiddelen naar werk. We bieden leerzame stageplaatsen en vakgerichte cursussen aan en we begeleiden leerlingen graag naar werk.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded