Profile cover photo
Profile photo
Hafriz Abd Hamid (Yop)
65 followers
65 followers
About
Hafriz Abd Hamid (Yop)'s posts

Post has attachment
Kufi On Canvas - Ayatul Kursi
Assalamualaikum Lama rasanya tak update design-design baru di Blog. Dah bersarang pon. Hehe.. Btw, di sini kami update beberapa design yang berada dalam simpanan kami. Kalau berminat boleh contact kami melalui whatsapp 0129806627 - Hafriz. Thank you very mu...

Post has attachment
Kufi on Canvas - Design baru
Dah lama sangat-sangat rasanya tak update design-design baru. Almaklum lah ke-busy-an yang melampau konon-kononnya. hehe.. Pilih mana-mana design yang berkenan then bagi tau kami semula k.  Boleh call/Whatsapp 0129806627 (yop) atau 0172710661 (Amin) Harga s...

Post has attachment
Penaja rasmi Akademi Fantasia 2015
Kali ini Canvas D Arte diberi kepercayaan untuk menghasilkan  Photo Canvas bagi Pelajar-pelajar Akademi Fantasia 2015.  Alhamdulillah Canvas D Arte terus mendapat kepercayaan dalam menghasilkan Photo Canvas yang berkualiti dan yang penting, cantik-cantik. h...

W331r0yyyyyDear friend!Play Crazy Shooter game with me! #Death Shooter#, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icloudQ~4.tty yuzone.DeathShooter

Post has attachment
ORDER Form Expired
Hi Semua! Kami banyak menerima pesanan pembelian menerusi "ORDER" di toolbar di atas ni, namun kami minta maaf sangat-sangat. Borang pesanan pembelian di atas dah lama expired.  Jadi pesanan pembelian yang masuk melalui Order Form terbabit tidak dapat diaks...

Post has attachment
Photo Canvas for Sakinah + Aliff | 28 March 2015
Kami di Canvas D Arte sangat berbesar hati apabila diberi peluang dalam menjayakan  Majlis Makan Malam Aliff Adha dan Sharifah Sakinah  yang telah berlangsung pada 28th March 2015 yang lalu. Untuk majlis tersebut kami diberi kepercayaan untuk handle bahagia...

Post has attachment
JOVIAN MANDAGIE - The 2nd round
Alhamdulillah.. Selesai sudah first order dari Jovian. Fuhh lega rasa.. And feedbacknye "Bro, Boss aku suka kualiti Canvas ko.. Thumbs up!" Gile xhappy.. Hehehe.. And xsampai 2 minggu selepas first order setel, sekali lagi Jovian Mandagie make the 2nd order...

Post has attachment
Special Order from JOVIAN MANDAGIE
Alhamdulillah.. Semenjak mengusahakan Photo Canvas sepenuh masa ni, tak putus-putus rezeki yang Allah bagi. Sebelum ni risau xcukup income bila berniaga sepenuh masa. Tapi tu lah, rezeki tu di mana-mana. Heee.. Satu hari satu whatsapp masuk, bertanya harga ...

Post has attachment
TESTIMONI
Selama ni kami jarang-jarang nak up testimoni dari pelanggan.  Ke sebab xde orang testimoni yang baik2?  ishh ishh ishh.. jangan la camtu.. Dah setahun lebih kot kami niaga dan masih lagi boleh bertahan sampai sekarang. Mustahil lah xde orang komen baik2.. ...
Wait while more posts are being loaded