Profile cover photo
Profile photo
l'Informatiu
129 followers -
Diari digital valencià per als nous temps
Diari digital valencià per als nous temps

129 followers
About
l'Informatiu's posts

Post has attachment
El PP aconsegueix la majoria absoluta en el Congrés (186 escons) recolzat en el daltabaix d'un PSOE (110) castigat electoralment per la crisi i la seua política conservadora per a afrontar-la. A la Comunitat Valenciana es va reproduir el mateix esquema, amb un PP immòbil pel que fa a la seua massa electoral respecte a 2008 i un PSOE en franca decadència. EUPV va recuperar la representació encara que no va arrancar l'escó d'Alacant, mentre que Compromís va cedir 50.000 votants respecte a les autonòmiques, la qual cosa va possibilitar que els nacionalistes espanyols UPyD —que envien Toni Cantó a Madrid— s'erigiren com a quarta força política autonòmica per darrere dels de Marga Sanz.

Post has attachment

Post has attachment
Hui tanquem la ronda d'entrevistes als principals candidats per València al Congrés dels Diputats amb el cap de llista del PSOE Inmaculada Rodríguez-Piñero. Malgrat les nostres reiterades sol·licituds, Esteban González Pons (PP) i el seu equip van declinar parlar per a este diari.

Post has attachment
Com anuncià Fabra el passat dimecres, el PP haurà de prendre mesures dràstiques si arriba al Govern el pròxim diumenge. Però, a València Fabra no ha esperat per posar en marxa la recepta del PP per als temps de crisi: retallar en els serveis socials bàsics. Si açò és el que no ha pogut esperar, què deu vindre encara?

Post has attachment
Els Policies locals i bombers de València continuen embarcats en una protesta contra l'Ajuntament que dirigeix Rita Barberá per l'incompliment dels convenis i les condicions en les quals estan desenvolupant la seua labor, que consideren "un clar perjudici per als ciutadans".

Post has attachment
Orgullós de comptar amb una tropa d’interventors i apoderats, el PPCV espera el dia de les eleccions per desplegar totes les seues armes. Suposadament tot entra en les normes del lloc, encara que, segons expliquen voluntaris dels partits minoritaris, no falten els moviments de dubtosa legalitat per aconseguir decantar la balança al seu favor.

Post has attachment

Post has attachment
El jove il·licità Adrián Vaíllo s'ha convertit en notícia en justificar objecció de consciència per a no formar part el diumenge d'una taula electoral. La decisió podria derivar en una sentència penal, però com ens va comentar ahir, “a voltes és necessari incomplir la legalitat perquè la societat avance”.

Post has attachment
Joan Baldoví, vinculat al món nacionalista des dels 16 anys, afirma que el seu, el de Compromís, és un projecte nou, pensat en clau valencianista. Pretén reivindicar a Madrid els interessos dels valencians i apostar per una forma de fer política en què, per damunt de tot, estiguen els ciutadans.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded