Profile cover photo
Profile photo
Hadsten Omegns Vinduespolering
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Vi udfører vinduespolering for private og erhverv i Aarhus. Vores vinduespudser har fast rute i Aarhus. Send en besked til vinduespudseren og få svar inden 24 timer. 

Post has attachment
NU kommer foråret med hastige skridt, og det er tid til at få pudset vinduer

Post has attachment
Nu er det ved at være forår, og de lyse tider kommer stærkt imod os. 
I den forbindelse er det også tid til at få forårs pudset vinduerne, og i det hele taget få huset klaret. Vinduespolering, facaderens og algebehandling. 

Post has attachment
Godt nytår alle sammen. Vi ser frem til 2014 med masser af rene ruder på vores vej.
http://hov-puds.dk/

Post has attachment
Algebehandling - beskytter dit tag mod vind og vejr

Algebehandling medvirker til at forebygge alger og mos på taget. Får mos og alger lov til at vokse og forblive på taget år efter år, er det med til at skade taget og forkorte levetiden.

Rødderne fra alger og mos gror ned i små revner i taget, og suger vand til sig. 
Når frosten kommer, vil vandet i rødderne udvide sig, og derved få taget til at slå revner.

Med algebehandling får mos og alger ikke mulighed for at vokse og give mulighed for nedbrydning af taget.

Post has attachment
En ren facade giver et godt indtryk

Facaden er virksomhedens, institutionens eller dit hjems ansigt udadtil…Vi kan tilbyde facaderens uden brug af kemi og op til 16 meter facade uden brug af lift eller stige

Hos Hadsten Omegns Vinduespolering gør vi os også umage for at behandle miljøet, så skånsomt som muligt. Derfor er vi glade for, at vi i vid udstrækning kan bruge vores kalkfrie vandsystem, et såkaldt rentvandsanlæg – eller omvendt osmoseanlæg til facaderens og skiltevask.

Post has attachment
Vask af solceller klarer vi med vores rentvandsanlæg, uden brug af sæbe og med skånsom behandling af overfladen på solcellerne.  Se mere på hov-puds.dk/rengoering-af-solceller.aspx
Photo

Post has attachment
Vinduespolering uden stige med rentvandsanlæg, kan ofte være en mulighed for erhverv og private. Specielt hvor der er mange vinduer i flere etager, og ved glasfacader. Se mere på hov-puds.dk
Photo

Post has attachment
Vi udfører vinduespolering for private og erhverv i Hadsten. Vores vinduespudser har fast rute i Hadsten. Send en besked til vinduespudseren og få svar inden 24 timer, 

Post has attachment
Vinduespudser Hadsten
Vi har mere end 20 års erfaring som vinduespudser. Den erfaring kan komme dig til gode. Derudover har vi markedets bedste priser på vinduespolering, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har faste ruter i dit område - send en besked og vi kontakter dig indenfor 24 timer. Vi baserer vores forretning på veludført arbejde til tiden, og vi sætter en ære i at leverer et godt resultat hver gang.

- See more at: http://hov-puds.dk/vinduespudser/hadsten.aspx#sthash.BHLNXQdw.dpuf
Wait while more posts are being loaded