Profile cover photo
Profile photo
Baizura Bahar
83 followers -
Hubungi saya Baizura, Shaklee Independent Distributor. COD sekitar Ipoh, Perak. Penghantaran secara pos di seluruh Malaysia Shaklee ID: 885771 | shaiful_baizura@yahoo.com | 0165952771 | FB:Baizura Bahar
Hubungi saya Baizura, Shaklee Independent Distributor. COD sekitar Ipoh, Perak. Penghantaran secara pos di seluruh Malaysia Shaklee ID: 885771 | shaiful_baizura@yahoo.com | 0165952771 | FB:Baizura Bahar

83 followers
About
Posts

Post has attachment
Bagaimana Nak Handle Anak2 Ramai di Tempat Public.
Ada orang yang tak sanggup nak keluar rumah bawak anak ramai2 ni. Especially masa umur 1-4 tahun. Umur ni memang diorang tengah ligat sangat n nak explore semua benda sekeliling diorang. So kat sini saya nak share, macam mana saya handle anak2 yang ramai ni...
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Menyusukan Anak Ketika Hamil.
Baizura Bahar
Baizura Bahar
lovezurabahar.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
"Nak tanya, akak pernah bf baby masa mengandung kan?".  …  Ni soalan femes ni untuk kakbee.  .  Jawapannya, ya! Masa mengandungkan dan melahirkan Fauzan, Nailah belum cukup 2 tahun.  .  "Ada apa2 masalah tak?".  ...  Alhamdulillah tak ada pendarahan atau ap...
Baizura Bahar
Baizura Bahar
lovezurabahar.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Julai..Bulan bersejarah buat kakbee.
Alhamdulillah untuk hari semalam. 😊 Kami keluar seawal jam 9.30 pagi, menuju ke Taiping untuk servis kereta. Then ke Penang untuk urusan penghijrahan kami. Jam 11.30 malam baru sampai ke MyHome. Travel di hari closing memang mencabar. Dengan bateri kong ny...
Add a comment...

Post has attachment
Sinopsis Incredibles 2.
Sinopsis Incredibles 2.
lovezurabahar.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sinopsis Incredibles 2.
Lama tak tengok wayang. Last tengok cerita Inside Out kalau tak silap.. Baru2 ni suami bawak tengok wayang dengan 2 baby kakbee. Dua-dua dah pernah masuk wayang. Masa tu Nailah dah layan katun tapi tak reti dok diam. Fauzan pulak masih baby2, belum pandai j...
Sinopsis Incredibles 2.
Sinopsis Incredibles 2.
lovezurabahar.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
5 TIPS BEKERJAYA DARI RUMAH KETIKA BERPANTANG.
🌻  Tips no 1. - Siapkan diri sendiri dulu. Bangun awal. Mandi. Makan. Bertungku. Pakai bengkung. Pakai stokin dan pakai segala yang ibu berpantang perlu pakai. Kalau dah siap semua, baby masih tidur, boleh lah selit2 masa untuk online kejap.. check wasap.....
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded