Profile cover photo
Profile photo
Fairuz Qistina
2 followers
2 followers
About
Fairuz's posts

Post has attachment
Bab 2
Selepas keluar dr bilik Encik Rayyan, Elissa nampak kelibat yang sangat dikenalinya. "Is that??? OMG !!!! apa Shah buat kat sini? ni ke surprise yang di cakap tuu? dia nak ajak aku mkn ke?" tapi shah tak nmpk elisa pun.dia terus jalan masuk bilik Encik Rayy...

Post has attachment
Bab 1
Elissa merenung diluar jendela biliknya, sambil melihat bintang yang banyak pada malam tu. Terlalu banyak yang difikirkan, kerja yang masih banyak dan masalah hatinya yang kerungsingan masih keliru dari dulu lagi siapa yang sebenarnya ada dalam hatinya. Air...

Post has attachment
What exactly you want?
Annyeonghaseyo, wah deabak sejak dah habis spm ni layan korea je hahaha. it's not that im an obses kpopers, i just love their drama which is short but we always satisfied their ending. cerita melayu kebanyakannya ending dia rasa macam nak cari pengarah tu b...

Post has attachment
School 2015 : Who Are You
Assalamualaikum bloggers, okay siapa je kat sini yang layan citer School 2015 : Who Are You ? pergh nak kata rugi kalau tak tengok tu idok ler. hahaha boleh layan lah citer ni cuma bengang sikit sebab citer dia macam tergantung and mcm why eunbi suka han yi...

Post has attachment
Hard Time
Semua orang ada 'Hard Time' lagi lagi masa kita remaja kan? ye aku masih lagi seorang remaja and i know how it feel. Mungkin masalah, masa dan situasi kita tak sama. tapi mungkin perasaan sama kan? rasa macam sorang sangat. Masa tu hati dan mata kita tertut...

Post has attachment
New Friend
Assalamualaikum & selamat sejahtera. aku pindah sekolah lagi sekali. but this time aku rasa sekolah ni okay dengan aku. walaupun hati tak berapa nak merelakan masa first day of school. tapi masuk minggu kedua aku dah mula okay and serasi dengan bebudak seko...

Post has attachment
Zero.
Aku rasa hati aku kosong, macam takde siapa aku kene sayang takde siapa yang aku kene care kecuali family lahh. kalau family selalu je ada. maksud aku tu kawan. well, korang cuba bayangkan dalam masa satu tahun aku hilang dua orang yang aku sangat rapatyang...

Post has attachment
Happy Chinese New Year!
HAPPY CHINESE NEW YEAR!! HCNY to my chinese friends!! exspecially to CHIA hahah, i tak tahu lah kenapa i suka sakat you! sorry ehh? hehehe. for CNY sekolah aku cuti dalam seminggu jugak lahh. So, dalam semiggu ni aktiviti aku hanya lah menjaga adek aku yang...

Post has attachment
All in ONE
 Assalamualaikum! hehehe, lama woii tak update. sejak musim persekolahan aku pun dah kureng touch the laptop. hahahah :D okay base on the titleakunak ucapkan Selamat tahun baru, PMR result and tingkatan ompat. faham dok faham? hahaha bercampur-campur loghat...

Post has attachment
Dia berubah..
Assalamualaikum, haihhh . betul lahh orang cakap putus sahabat ni sakit dia tak terkata. dulu dia lain sekarang terlalu lain. dia dah stalk aku macam dulu tak spoting macam dulu . dia bersikap matang. aku cakap aku penat mencuba kekalkan tapi hakikatnya aku...
Wait while more posts are being loaded