Profile cover photo
Profile photo
zarena heeney
1,591 followers
1,591 followers
About
zarena's posts

Post has attachment
Bekerja Hari Sabtu
Alahai saper yang bekerja hari sabtu pasti tahu macam mana perasaan tu emmmmm hanya mengira detik untuk balik jea tepat jea pukul 1pm dah terpacak depan punch card bosannya la haiiiiii hari nie habiskan masa dengan chop semua invoice jea pastu asyik ulang a...

Post has attachment
saya jual shawl
jom follow instagram ena @zahriffcollection
whatssap ena jika ada yang dah tersuka dengan koleksi dari zahriffcollection
ena : 012.2449373

Post has attachment
Saya Jual Shawl
wahhhhh business baru nampak sejak bulan January 2016 lagi ena dah start jual tudung memula beli tudung untuk diri sendiri jea beli lebih bila dah lebih tu syorkan pada member ofis nak beli tak.. dan ada yang nak membeli dari situlah episode ena menjual sha...

Post has attachment
setelah 4 hari bekerja..
hari nie kenalah bekerja semula..
lemaunya nak masuk ofis..
semangat sebab pkirkan mr.bos masih lagi bercuti
tu jea hehehehehehe

happy CNY pada kawan2 yang berbangsa cina...

Post has attachment
Kembali Sudah Bekerja
selamat kembali bekerja setelah 4 hari bercuti sempena CNY perghh lama kan bercuti rata-rata area ofis ena nie still tutup lagi mr.bos pun masih lagi bercuti next week baru akan masuk bekerja semula jadi kami di ofis memang happy gila hahahahhaa hari nie ka...

Post has attachment
bila dah dekat dengan star avenue subang
memang kita makan texas chicken lah
sedap tu..suka dengan bun dia...

bila mak2 dara dah masuk giant
anak2 dara follow jea lah yea 'p

Post has attachment
Lunch ke Mana kita?
kalau yang bekerja area sg.buloh jalan ke arah subang airport  pasti tahu shopping complex yang baru di buka nie star avenue perghhh nama macam dah kapal cruise laks hehehehhee memandangkan mr.bos memang tak masuk ofis lagi memang kami yang pekerja nie tera...

Post has attachment
Kenapa shawl potongan end curve menjadi pilihan uolls !!!

🌸end curve shawl mempunyai bentuk separa bulat di kedua2 hujung selendang.
🌸menjadikan effect kemas di depan dan dibelakang setelah dipakai
🌸mudah untuk dipakai
🌸lebar 2mtr x 70cm menutup aurat dengan sempurna
🌸kain tidak jarang dan tidak memerlukan inner labuh

Macam mana uolls suka kan kan kan...
Jom grab #shawlendcurve dari #zahriffcollection 
Pelbagai warna plain menanti uolls 😄

Suka? Whatssap ena 012.2449373 

Post has attachment
Kenapa Shawl End Curve Menjadi Pilihan
Kenapa shawl potongan end curve menjadi pilihan uolls !!! 🌸end curve shawl mempunyai bentuk separa bulat di kedua2 hujung selendang. 🌸menjadikan effect kemas di depan dan dibelakang setelah dipakai 🌸mudah untuk dipakai 🌸size 2mtr x 70cm menutup aurat de...

Post has attachment
rasanya tak rugi layan movie Deadpool nie
gelak dari start sampai akhir....
best sangat-sangat
9.5 bintang ena bagi hehehehe
tak boleh lah nak bg full bintang kan...
Wait while more posts are being loaded