Profile

Cover photo
Muharrem Pozhegu
Worked at Unemployed
Lives in Gjakova
41 followers|7,558 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

Muharrem Pozhegu

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Muharrem Pozhegu

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Muharrem Pozhegu

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Muharrem Pozhegu

Shared publicly  - 
 
Leka i madh!
1
Add a comment...

Muharrem Pozhegu

Shared publicly  - 
 
George Fred Williams më 1914 ka shkruajtur: “Po të kthehemi në parahistori, para se rapsodët homerikë t’u këndonin hyjnive dhe heronjëve mitologjikë, para se të shkruhej gjuha greke, jetonte një po...
1
Add a comment...
Have him in circles
41 people
Che Garman's profile photo
Alban Komoni's profile photo
Robert Winter's profile photo
Valdrin Lluka's profile photo
Alban Bokshi's profile photo
Only The Best Music's profile photo
Michael Pfundt (DynamicBoston)'s profile photo
Ireland's profile photo
Selatin Kaçaniku's profile photo

Muharrem Pozhegu

Shared publicly  - 
 
About me !.
 
Kanë kaluar 17 muaj që kur ish-kryeinspektori i tregut, Muharrem Pozhegu, ka ngritur një padi në Gjykatën Themelore në Prishtinë për inicim të konfliktit administrativ për anulim të vendimit të Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës të Shërbimit Civil, të datës 26 maj të vitit 2014.
1
Selatin Kaçaniku's profile photoMuharrem Pozhegu's profile photo
2 comments
 
I nderuar z. Selatin
Gjithësesi që ekzistojnë mbi 140.000 biznese të regjistruara, të cilat nuk janë të gjitha biznese Tregtare. Por qëllimi i komentit tim nuk ishte 'loja' me shifra por thirrja e Kryeinspektorit për konsumatorët që të ankohen në MTI për parregullsitë në treg!.
Besoj se është e udhës të kërkohet arsyeja e moszgjidhjes së ankesave të konsumatorëve (Raporti i Progresit 2015) nga Inspektorati i Tregut.
E sa i përket 'Hipotezave' tuaja për '2 Milion qytetarë konsumatorë' nuk qëndrojnë!, sepse nuk janë '2 mil. konsumatorë" sikur nuk qëndrron ajo llogaria juaj Hipotetike e 1cent /€ për 'kusur'.
Por qëndron fakti për Institucionet edhe Shoqatën Konsumatori në lidhje me INFORMIMIN DHE VETËDIJESIMIN dhe JO për ARSIMIMIN dhe EDUKIMIN e Qytetarit konsumator.
Por sigurisht që kapacitetet e Shoqatës "Konsumatori" janë të kufizuara deri sa ekziston vetëm me STAF FAMILIJAR.
Shëndet!.
 ·  Translate
Add a comment...

Muharrem Pozhegu

Shared publicly  - 
 
Related Posts Eight Signs You may be Experiencing a Spiritual Aw... Lao Tzu and the Wisdom of the Tao Te Ching Delving into the Realms of Emptiness Reuniting Psyche with Cosmos: Opening the Archetyp...
1
Add a comment...

Muharrem Pozhegu

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Muharrem Pozhegu

Shared publicly  - 
 
Ky është Mr. Leka Hana
 ·  Translate
1
1
Saranda Dushku's profile photo
Add a comment...
People
Have him in circles
41 people
Che Garman's profile photo
Alban Komoni's profile photo
Robert Winter's profile photo
Valdrin Lluka's profile photo
Alban Bokshi's profile photo
Only The Best Music's profile photo
Michael Pfundt (DynamicBoston)'s profile photo
Ireland's profile photo
Selatin Kaçaniku's profile photo
Education
  • Food Technology Engineering, 1985 - 1991
    Food and Chemistry Technology ( Specialist studies), Postgraduated 2008 - 2010
Basic Information
Gender
Male
Looking for
Friends, Networking
Work
Occupation
Dipl.Ing Food and Chemistry Technology - Specialist
Skills
What do you think?!
Employment
  • Unemployed
    Chief Inspector - Trade Inspectorate ( Ministry of Trade and Industry), 2013 - 2014
Collections Muharrem is following
View all
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Gjakova
Muharrem Pozhegu's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.