Profile cover photo
Profile photo
Lulu Matzam
51 followers -
Si Peniaga Online
Si Peniaga Online

51 followers
About
Posts

Post has attachment
TIPS MENGHILANGKAN KEPUTIHAN DENGAN CEPAT
Assalamualaikum and hai ladiessss. Hai putih putih melati Ali Baba....hahahaha saja nak hiburkan hati, wanita memang sepanjang hidupnya pasti akan melalui kisah si putih putih ni aka keputihan, tak kisah lah kategori mana pun putih putih yang awak awak seda...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
CLEARANCE STOK UNTUK KAIN PASANG TWIST COTTON LINEN 60'
Assalamualaikum and hi ladies.... Terasa banyaknya kerja nak buat, sampaikan tak tau nak buat ape dah hahahah, yang terbaru pulak kakak busy baca buku bagi menambahkan lagi ilmu bisnez online sebab tu lah dah dua minggu kain pasang twist cotton linen buat c...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
HARGA POS LAJU NAIK LAGI
HARGA POS LAJU NAIK LAGI
lulumatzam.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
HARGA POS LAJU NAIK LAGI
Assalamualaikum... Alamak... sedih pulak bila kakak bertukar dari perkhidmatan pos laju ke Gdex Express uuuwahhwah nangisss, sedih lah dari tahun 2014 menggunakan perkhidmatan pos
laju dan finally kitaorang decided tukar ke gdex Express. abang posmen yang r...
HARGA POS LAJU NAIK LAGI
HARGA POS LAJU NAIK LAGI
lulumatzam.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KESAH SHORT TRIP KE BUTTERWORTH
KESAH SHORT TRIP KE BUTTERWORTH
lulumatzam.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KESAH SHORT TRIP KE BUTTERWORTH
Assalamualaikum.. Baru-baru ini, kakak ke Butterworh atas urusan perniagaan kain kakak ni lah, kononnya mahu berjumpa dengan supplier kain yang lebih murah dari biasa. Namun misi ini tidak berjaya berjumpa dengan kekasih hati ku, siapakah kekasih hati ku it...
KESAH SHORT TRIP KE BUTTERWORTH
KESAH SHORT TRIP KE BUTTERWORTH
lulumatzam.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
AKU MEMILIH BERSANGKA BAIK
AKU MEMILIH BERSANGKA BAIK
lulumatzam.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
AKU MEMILIH BERSANGKA BAIK
Assalamualaikum... Hari ni kan tetiba nak share tentang bersangka baik dengan semua orang, kenapa kita perlu berburuk sangka sedangkan bersangka baik itu lebih senang berbanding sangkaan buruk yang akan menyerabutkan otak. kakak tak reply dah lepas tu sebab...
AKU MEMILIH BERSANGKA BAIK
AKU MEMILIH BERSANGKA BAIK
lulumatzam.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded