Profile cover photo
Profile photo
Sya Eira
44 followers
44 followers
About
Posts

Post has attachment
Teaser Bab 27
Assalamualaikum to all my beloved readers... Terlebih dahulu Eira susun sepuluh jari mohon ampun n maaf sbb Dah terlalu lama x up en3... Harap masih sudi baca penulisan Eira...here..I treat u teaser bab 27...semoga terhibur.. As usual..feel free to drop ur ...
Teaser Bab 27
Teaser Bab 27
sya-eiramenulis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Nn

Vhbnnbbbbi. Njjhtv. Hhhhbnhhygcbvza Jo
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kesumat Cinta (Prolog)
Prolog S uasana di ruang tamu rumah agam milik tokoh perniagaan terkenal Tan Sri Borhan tegang. Setegang air muka yang dipamerkan isterinya Puan Sri Katy. Udara segar pagi itu jelas tidak mampu mengendurkan ketegangan yang telah singgah di rumah itu sejak b...
Kesumat Cinta (Prolog)
Kesumat Cinta (Prolog)
sya-eiramenulis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bukan Sebuah Janji (Bab 26)
Bab 26        K eadaan Restoran Cili Padi ketika itu agak sesak dengan pelanggan yang keluar masuk. Ada yang menikmati makan tengahari di situ, ada pula yang membeli bungkus. Biasalah, waktu rehat tengah hari yang diperuntukkan hanyalah satu jam. Jadi, rama...
Bukan Sebuah Janji (Bab 26)
Bukan Sebuah Janji (Bab 26)
sya-eiramenulis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bukan Sebuah Janji (Bab 25)
Assalamualaikum...Eira harap semua terhibur dengan bab 25 dan bab 26 yang Eira up kali ni. Disebabkan dah lama sangat tak update, eira belanja semua dengan up 2 bab sekaligus. Bab 25 dan Bab 26... Harap sangat semua enjoy!!! Mcm biasa jemput drop comment ta...
Bukan Sebuah Janji (Bab 25)
Bukan Sebuah Janji (Bab 25)
sya-eiramenulis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
....maaf...
Assalamualaikum dan hye2 semua pembaca yg sudi terus setia menunggu BSJ...eira nak menyusun sepuluh jari utk minta maaf kpd uolls semua sebab kelewatan update bab 25 BSJ...eira mintak maaf byk2 taw semua...(T_T) Byk benda yang nak disettlekan bermula oktobe...
....maaf...
....maaf...
sya-eiramenulis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bukan Sebuah Janji (Bab 24)
Bab
24    H aziq
memakirkan kereta di kawasan letak kereta yang telah dikhaskan untuk tenaga
pengajar Universiti Sains Dan Pengurusan (MSU). Nasib baik mereka tiba tidaklah
terlalu lewat. Hana pula terus mencapai beg sandang dan failnya sambil bergegas
untu...
Add a comment...

Post has attachment
Bukan Sebuah Janji (Bab 23)
Bab 23 H ana menjengah ke luar
jendela. Dia mahu menghirup udara nyaman sebanyak yang mungkin. Terasa sudah
beberapa hari dia tidak merasa tenang seperti pagi ini. Sememangnya
permandangan dari atas apartment ini sungguh indah. Hana tidak dapat nafikan
keti...
Bukan Sebuah Janji (Bab 23)
Bukan Sebuah Janji (Bab 23)
sya-eiramenulis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bukan Sebuah Janji (Bab 22)
Bab 22  R usydi bangun dari tidur
apabila jam penggera yang disetkan di telefon bimbitnya berdering. Sengaja dia
bangun sedikit lewat pagi ini kerana malam tadi dia menelaah pelajarannya
sehingga lewat malam. Hari ini pula dia telah berjanji dengan Ameer un...
Bukan Sebuah Janji (Bab 22)
Bukan Sebuah Janji (Bab 22)
sya-eiramenulis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Rase nak buat citer baru...(^_^)
Assalamualaikum semua sahabat dan pembaca yg eira sgt2 sayangi..              Tetiba datang idea nak buat citer baru..tp...agak2nye...ade x yg sudi nak baca ye? Tajuk eira dah ada...sin opsis pun eira dah wat.. jalan cerita masih eira nak t ouch up lagi...m...
Rase nak buat citer baru...(^_^)
Rase nak buat citer baru...(^_^)
sya-eiramenulis.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded