Profile cover photo
Profile photo
miss zinziemeewah
122 followers -
Jika Allah berada di atas setiap perlakuan, nescaya kejayaan dunia dan akhirat yang akan diperolehi
Jika Allah berada di atas setiap perlakuan, nescaya kejayaan dunia dan akhirat yang akan diperolehi

122 followers
About
Posts

Post has attachment
Lee Donghae πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
Add a comment...

Post has attachment
Long Time No See
Assalamualaikum... Apa khabar semua??? Lama gila tak update.. hampir terlupa ada blog. Huhuhu.. Life got a bit haywire due to kerja bertimbun kat office and masalah kesihatan juga. Anyhow thank u so much aku nak ucapkan kepada semua yang masih sudi singgah ...
Add a comment...

Post has attachment
Everlasting Song for Everlasting Friends from Super Junior ;-)
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Rahsia Kelihatan Seperti Umur 25 Tahun Pada Usia 50 Tahun
Assalamualaikum.... KLIK DI SINI UNTUK PEMBELIAN :-) Hari ni nak cerita tentang suplemen terhebat keluaran shaklee.. In Sha Allah. Nama dia VIVIX. Kalau sebut jer vivix, perkataan sinonim dengannya ialah antioksidan terhebat dan anti-penuaan terunggul. Haaa...
Add a comment...

Post has attachment
My Love In Bangkok - Preparations
Assalamualaikum :-) Selamat berehat-rehat di hari minggu uolls.. Mari rileks-rileks kan minda dan badan baca kesah sengal ini. Haha.... Ok, last entry janji nak cerita macam mana cabaran nak beli tiket konsert kan.. So, meh baca :-) Hari yang ditunggu telah...
Add a comment...

Post has attachment
Souvenirs dari Europe Giveaway Contest
Assalamualaikum.... Selamat berweekend uolls.. Jom, sambil lepak-lepak join GA ni :-) Klik banner ni kalau nak join hokayyy Alright... have everybody Β $_$
Add a comment...

Post has attachment
My Love In Bangkok - The Reason
Assalamualaikum... Apa khabar semua?? Harap sihat lah yer :-) Hati tengah excited berbunga riang untuk hapdate latest Β travel ni. Kalau tengok tajuk entry mesti ada yang boleh teka kan? Kalau dah ada wording cintan cintun tu mestilah ada kena mengena ngan b...
Add a comment...

Post has attachment
CONGRATULATIONS SUPER JUNIOR & ELF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Assalamualaikum.... Apa khabar semua!!! Hari ni sangat-sangat happy sebab satu berita yang best ni!! Of course tentang Super Junior and ELF.... Yeayyyyyyy!!!!!!!!!!!!! Yabedaaaa bedoooooooo!!!!!! Untuk Teen Choice Award 2015, Super Junior menang untuk categ...
Add a comment...

Post has attachment
What happened??? What happened?? What happened?? What's wrong??!!!
Assalamualaikum... selamat hari raya :-) Baru 2 minggu raya kan.. so ada 2 minggu lagi untuk menambahkan berat badan. Hehe Tapi kan ini bukan masalah sekarang, masalahnya kenapa aku tak leh nak buka page blog aku?? Kenapa??? kenapa?? why?? why??? what happe...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded