Profile cover photo
Profile photo
Ayuni Sara
269 followers
269 followers
About
Ayuni Sara's posts

Post has attachment
Gong Xi Fa Cai | Selamat Tahun Baru
Hello kepada semua ! Selamat Menyambut Tahun Baru, tahun ayam kepada semua yang berbangsa Cina. Moga tahun ni banyak 'Ong' untuk semua, sihat dan sukses selalu. Harap tak terlambatlah saya nak ucap untuk semua ni. especially kawan-kawan blogger. Dah lama ta...

Post has attachment
Tips Manfaat Cuti Hujung Minggu
Assalamualaikum.  Hai! Selamat berhujung minggu semua. Selalunya aktiviti apa korang buat semasa cuti hujung minggu ? Bagi yang kerja full time , 8 hours perday,  macam mana korang manfaat masa cuti sebagai masa yang cukup bermakna bagi korang? Especially y...

Post has attachment
Raya hari tu...
Assalamualaikum. Syawal dah habis lama dah. Macam mana raya korang tahun ni? Meriah kah? Tahun ni macam biasa beraya di kampung lah kan. Tahun ni, kami sekeluarga beraya macam naik kuda. Termengah-mengah. Lagi pula arwah Atuk (sebelah umi) meninggal awal bu...

Post has attachment
Eh! Ke mari!
Bismillah ! Assalamualaikum semua...Laaaaama tak menulis. Asyik-asyik buka blog, pandang main entry sebab yang the latest punya kan, rasa nak bagi entri baru, tapi tak juga tertaip-taip. Apakah penyakit itu?  The latest of my history, 'yela orang lain tiap-...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
23 + 1
Assalamualaikum. Hai semua... Nak bagitau ja yang saya dah tukar bahagian profail admin sikit. Tengok sidebar kanan paling atas. yang atas ni lama punya. dah tukar sebab dah tambah satu kan dekat nombor dua puluh tiga tu. berlaku penambahan pada tarikh 26hb...

Post has attachment
Pantai di Kudat, Selain Simpang Mengayau
Assalamualaikum. Hello reader's ... 26 hb April bersamaan hari selasa yang lalu adalah buat short trip  di Kudat. Sebenarnya bukan trip  pun, tapi tujuan asalnya ialah untuk hadir ke 'garage sale' yang diadakan oleh pihak pengurusan Kudat Golf and Marina Re...

Post has attachment
Cepat Membaca? - Cahayaku
Assalamualaikum.  Kehidupan sebagai seorang pelajar memang agak meletihkan. Banyak masa perlu dikorbankan. Lagi-lagi pelajar separuh masa macam saya ni. Kena pandai bahagi masa, tak boleh terlalu leka. Dah habis kerah tenaga dan mental di tempat kerja, kena...

Post has attachment
Pergi Atau Patah Balik
Assalamualaikum. peace yo ! Ada tak sesiapa yang sedang rasa atau pernah rasa yang apa sahaja dia buat tak betul. Atau rasa tak yakin. macam ni rupa feeling tu (feeling ada rupa okey). "eh, boleh kah aku berjaya kalau buat macam ni?". "tengok semua orang bu...
Wait while more posts are being loaded