Profile cover photo
Profile photo
Farhana Nazwin
36 followers
36 followers
About
Farhana Nazwin's posts

Post has attachment
Aging Issue
I miss writing in this blog. So I made a promise to at least update once a week. Plesee pray that im succeed. Yesterday im not feeling so well since I had a food poisoning a day before. We (me and sis at the office) ordered nasi beriani ayam madu from mahbu...

Post has attachment
Review 2015 Bergambar
Assalamualaikum! haa . sempat jugak nak update entri kedua untuk bulan januari ni. kekonon azam baru nak update blog seminggu sekali so by the end of 2016 akan ada 52 entri! haa berjaya ke idok?tengok laa nanti ye. ekekeke.. Btw, last entri aku ada cakap ka...

Post has attachment
Review 2015
Assalamualaikum. Selamat hari ke 13 di tahun baru 2016. Selamat menghadapi umur 30 tahun... kikkiii. Akhaii dah tahun 2016 ea. Macam-macam dah jadi tahun 2015 dalam hidup seorang Farhana Nazwin ni. Blog pun makin kurang je update akhaiii. Untuk update kali ...

Post has attachment
TRIP TO LEGOLAND BY SHUTTLE BUS FROM KL PART 1
Assalamualaikum! Huarghh. aku rasa blog ni dah jadi blog trip sbb aku nak update cerita pasal aku pi jalan je . hee.  So arini nak update story throwback 2 bulan lepas. hahah. Aku pegi legoland woi. Tiket free woi! Untung woi! sape nak bagi hohoho. So the w...

Post has attachment
TRIP KE USS PART 2
Assalamualaikum! Hahah. dah nak 2 bulan baru nak sambung cerita . hihii. ape nak buat hidup penuh kesibukan ape yg busy pun tak tahu lah.  Btw nak sambung cerita hari ke 2 trip ke uss ni. Dulu aku dah kabo kan tidor kat hotel kat Danga Bay. So kena naik bas...

Post has attachment
Trip To USS Part 1
Hola. Assalamualaikum. Hik3.. Update blog setahun sekali. Biasa lah.. bila makin berusia ni jadi makin pemalas hik3. Untuk update kali ni nak cerita pasal aku pergi Universal Studio Singapore pada 1 Mei lepas. Dari tahun lepas lagi plan nak pergi nya tapi m...

Post has attachment
My 28 bithday at hotel seri malaysia, kangar
Testing tulis blog kat henfon. Currently im at hotel seri malaysia attending 1met fama course. Huhu. Disebabkan aku lapar so aku update blog.. yg dah berabuk bersawang ini. Hew3.. This is my first time staying here. Hotel seri malaysia located near bangunan...
Wait while more posts are being loaded