Profile cover photo
Profile photo
EU Tűzfal
4 followers -
EU Tűzfal - Magyar nyelvű Európai hardveres profi UTM tűzfalak
EU Tűzfal - Magyar nyelvű Európai hardveres profi UTM tűzfalak

4 followers
About
Posts

Post has attachment

Kétségtelen, hogy az email ma az egyik legfontosabb vállalati kommunikációs forma. Emiatt az összes olyan emailre, amelyet egy vállalat kiküld vagy feldolgoz vonatkozik néhány elvárás.
A MailStore email archiváló szoftverével a kis- és középvállalatok vezetői könnyen biztosíthatják az emailek megfelelő archiválását. Az olyan alkalmazottak pedig, akik a nap jelentős részét utazással töltik – például az értékesítők – szintén használhatják a MailStore Server-t, hogy elérjék az archivált emaileket mobileszközeikről.

http://eutuzfal.hu/2017/07/14/barhonnan-elerheto-email-archivum-mailstore-server-segitsegevel/

Post has attachment

Post has attachment
Tisztában vagyunk vele, hogy vírusirtót váltani problémás.

Munkáját viszont honorálni fogjuk: váltson le bármilyen más vírusirtót és 20% engedményt adunk a folyamat megkönnyítésére. Ráadásul az 5. éve legjobb, saját menedzsment szerver nélkül is felügyelhető, zsarolóvírusok (ransomware) ellen is számtalanszor bizonyított F-Secure vírusirtót használhatja vállalkozása vagy családja védelmére.

Később jár le a vírusirtó? Nem probléma, az év végéig hátra lévő időszakot a meglévő fizetős antivírus esetén ingyenesen kiváltjuk! Vagyis ha például csak októberben jár le a vírusvédelem, mostani váltással egy éves áron is 2018. októberig biztosítunk licencet.

A kedvezmény új 1 éves PSB (Protection Service for Business) licenc vásárlásánál érvényes 2017. június 30-ig leadott és kifizetett megrendelések esetén.

Post has attachment

Post has attachment
Egyedi hálózati topológia felderítő szolgáltatásával az F-Secure radar képes arra, amire más sebezhetőség-felmérő eszközök nem: segít a rendszergazdáknak felderíteni az összes támadási felületet, kívül és belül egyaránt.

Post has attachment
Vegyen részt egyik májusi hálózatbiztonsági workshopunkon, és ismerje meg a Stormshield Network Security új verzióját, az új kisvállalati modelleket, az új F-Secure új Radar sebezhetőség-audit rendszerét és a mesterséges intelligencia alapú hálózatbiztonsági megoldásainkat.

május 25. 9:30 – 13:30
KAPTÁR - 1065 Budapest, Révay köz 4.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded