Profile cover photo
Profile photo
Здравница
158 followers -
Вземи здравето си в ръце!
Вземи здравето си в ръце!

158 followers
About
Здравница's posts

Post has attachment
По повод Световната седмица за превенция на глаукомата, от 12 до 18 март 2017 г., в Глаукомния кабинет на 4-я етаж на Клиниката по очни болести на УМБАЛ Александровска.
#здраве #прегледи #глаукома

Post has attachment
Българи, които имат редки заболявания или поставянето на диагноза е проблематично, ще могат да се ползват от съветите на лекари из целия ЕС. Това става възможно със стартирането на Европейските референтни мрежи от 1 март.
#здравеопазване

Post has attachment
Всяка година на 1 март българите се окичват с бяло-червени мартеници - за здраве, за радост и с предчувствие за края на зимата и настъпването на пролетта.

Post has attachment
Магнезиевият хлорид се разтваря във вода и в нея се съдържат магнезиеви и хлоридни йони, което означава, че организмът си доставя 2 в едно: магнезий и хлор.
#здраве #магнезий

Post has attachment
Разговор с Дорина Василева, психолог, автор на изследвания лечебен педагог и социален терапевт, лектор и организатор.
#здраве #АнтропософскаТерапия

Post has attachment
Естествен източник на пектин са ябълки, грозде, боровинки, сливи и др. плодове. Ябълковото пюре или настъргани на ситно ябълки са най-богатото и пълноценно усвоими откъм пектин храни.
#здраве #пектин

Post has attachment
На Сирни заговезни прошка си вземат по-млади от по-стари, деца от родители, младоженци от кумове - целуват ръка и изричат: Прощавай, мамо, тате.. - Господ да прощава, простен да си!

Post has attachment
Пакетни оферти в +Здравница
Здравословният пакет "Здрав стомах" включва: Ябълков пектин, Сусамов тахан - Здравница, Псилиум Хуск, Лактофит (пробиотик+пребиотик).
#здраве #стомах

Post has attachment
Колагенът е главният протеин в съединителната тъкан на човека, съставлявайки близо ¼ от всички белтъци в организма и е основен компонент на хрущялите (50%), сухожилията, ставните връзки.
#здраве #стави #колаген

Post has attachment
Халвата е едно от популярните сладкарски изделия със стара история. Нейният произход е Индия и Централна Азия, от където през вековете заедно с част от кулинарната култура на Изтока започва инвазия на Запад към Арабския свят и Ориента.
#здраве #халва
Wait while more posts are being loaded