Profile cover photo
Profile photo
gadis Melayu
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
Pekerja Delivery Service Di Korea
Inilah yang terpaksa dilakukan oleh pekerja delivery service di Korea demi mencari sesuap nasi.. Untuk menghantar pesanan pembeli, pekerja delivery service ini terpaksa memakai kostum ayam yang sangat pelik ini..! Apapun respect aku kat dia..Kalau kat Malay...
Add a comment...

Post has attachment
Orang Sibuk Demo, Dia Sibuk Buat Projek
Ketika orang lain sibuk dengan demonstrasi tersebut, tiba-tiba ternampak sesuatu yang tidak diduga berlaku..Rilek je dia main dengan penuh  feeling ..~  Siap kena skodeng pun buat-buat tak nampak jer..
Add a comment...

Post has attachment
Harga Makanan Di KLIA 2 Yang Sangat Rare!
Sempena pembukaan KLIA 2 baru-baru ini, apa kata kita menjamu selera dengan makanan dan minuman di sana.. Ada bran..? 
Add a comment...

Post has attachment
Skodeng Awek Askar Vietnam Yang Comel Lagi Cute
Jom skodeng awek-awek askar Vietnam yang sangat comel lagi cute..  Comel comel jer hehe
Add a comment...

Post has attachment
Cara Untuk Uji Mangkuk Tandas ?
Tahukah anda bagaimana sebuah mangkuk tandas diuji sebelum dapat dipasarkan di dalam pasaran..? (Inilah yang anda fikirkan sekarang kan) ->> "Owh..macam ini rupanya.." huihui...
Add a comment...

Post has attachment
Inilah Kos Yang Diperlukan Untuk Jadi Batman
Fikir masak-masak sebelum anda buat keputusan mahu menjadi seorang 'Batman' kerana.. ..kerana inilah kos yang diperlukan sekiranya anda benar-benar mahu menjadi seorang Batman..Tu belum convert kepada RM lagi..Ada bran..?
Add a comment...

Post has attachment
18sx Hobi Kumpul Pakaian Dalam Wanita / Bra
Dia mempunyai hobi yang sangat pelik sejak 20 tahun yang lalu iaitu mengumpulkan bra  @ pakaian dalam wanita... Inilah dia pengumpul bra tersohor di dunia dari negara tembok besar, China..Dia menjadikan sebanyak 5000 bra sebagai wall decoration di rumahnya....
Add a comment...

Post has attachment
Foto Wanita Cantik Bersama Binatang Peliharaan Yang Pelik
Gambar foto seorang wanita cantik bergambar bersama binatang peliharaan miliknya yang agak aneh..Dia bukan memelihara kucing, anjing mahupun haiwan-haiwan peliharaan yang glamour seperti kebiasaannya tetapi bergambar bersama biawak komodo yang sangat besar....
Add a comment...

Post has attachment
Jalan Ini Jem Teruk Kerana Disebabkan Oleh Sekumpulan Itik
Tibalah masa untuk seorang petani memberi makan kepada sekumpulan itik sehingga menyebabkan jalam jem teruk..Seorang petani di China menyebabkan jem yang teruk di jalan raya setiap kali tiba masa untuk memberi makan lebih 5,000 itik ternakannya..Dengan hany...
Add a comment...

Post has attachment
Meja Makan Untuk Remaja (Pelajar) Anti Sosial
Di kenali sebagai Bocci Seki, meja anti sosial untuk remaja Jepun ini sangatlah sesuai untuk pelajar yang sering saja merasa semak dengan tugasan yang diberikan oleh lecturer..Untuk me rileks kan diri dan tidak mahu diganggu oleh 'makhluk2' lain yang berada...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded