Profile cover photo
Profile photo
Nurfazlinda Ismail
30 followers
30 followers
About
Nurfazlinda's posts

Post has attachment
Sape tau mane nak dapat ampaian boleh laras ni harga murah2 ye?
Photo

Post has attachment
Sarawak, July 2013
Assalamualaikum... Harini, genap setahun dilantik dan di'posting'kan ke Sarawak.. Hmm,rasa macam baru je lagi, Alhamdulillah Julai 2013 di Sarawak. Julai 2014 di Perak, dekat dengan husband and family... Syukur syukur Alhamdulillah :).. Dulu, sebelum ke Sar...

Post has attachment
**
Assalamualaikum & hi Inshaa Allah, kalau dipanjangkan umur berjumpa la lagi kita dengan bulan Ramadhan. Inshaa Allah,aamiin.. Kalau sampai je bulan ramadhan ni or senang cakap bulan pose lah,rasanya mesti semua orang suka bulan pose..rasa macam besttt je ka...

Post has attachment
16 Mei 2014 - Selamat Hari Guru!!
Assalamualaikum & hye... This year officially aku sambut Hari Guru, hihi... Oh, for those yang tak tau, aku ialah seorang Cikgu. Ngeee.... Baru macam tersedar sebenarnya, e'ehh...kali pertama aku sambut hari guru lah. Tahun 2012 tu ade lah time praktikal pe...

Post has attachment
Kongkang kah Aku
Assalamualaikum.. Tak tau kongkang itu ape..ok,pegi gugel... Originally, saya memang dilahirkan kecik, 2.6kg je.lepas tu jadik la seorang yang keding sampailah masuk form 4. Hambek kau, terus badan membesar.. Bila pikir balik mungkin tu effect operation mas...

Post has attachment
Sadis
Assalamualaikum.... Sadis. Hurm. Tu je ayat yang terkeluar sekarang.. sadis la kau beloggggg.... last entry April 2013??? perghhh... mulai harini terbuka pintu hati nak ngepost entry dan mengaktifkan belogggg...inshaa Allah, harap2 la lepas lepas ni tak kur...

Post has attachment
jom join & support! ;)

Post has attachment

Post has attachment
jom korang tengok hotel cantek kat malaysia ni ;)

Post has attachment
m-pop...malaysia pop kot huhu..
Wait while more posts are being loaded