Profile cover photo
Profile photo
Susanu Clinic
2 followers -
younger than before!
younger than before!

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Marire de buze cu acid hialuronic/cu grasime proprie

Marire de buze cu acid hialuronic/cu grasime proprie – Ocupând o poziţie centrală în arhitectura facială, buzele joacă un rol estetic covârşitor în armonizarea trăsăturilor feţei.

Deşi fiecare dintre noi este conştient de forma şi mărimea buzelor sale, totuşi acestea trebuie apreciate în raport cu celelalte elemente anatomice ale feţei. Există în acest sens o multitudine de modalităţi şi reguli care sunt folosite de către chirurgii plasticieni în procedurile de reconstrucţie / remodelare a buzelor. De exemplu, este bine cunoscută regula lui 5, prin care faţa se împarte în 5 coloane egale între ele în lăţime şi cu distanţa dintre unghiul intern şi extern al ochilor. Această distanţă trebuie să fie egală cu lăţimea buzelor în repaus. O altă regulă, care se referă la raportul dintre buze, ne arată că buza de sus trebuie să fie în medie 0,8 din buza de jos şi situată un pic anterior faţă de acesta din urmă. De asemenea, buza de sus în totalitate (roşul buzei şi albul buzei) trebuie să fie 0,5 din buza de jos (măsurată similar). Acestea sunt doar câteva dintre regulile care se folosesc în chirurgia reconstructivă a buzelor şi implicit în procedeele de mărire de buze. Bine înţeles, un rol major în definirea formei şi volumului îl are percepţia proprie, a pacientei, în ceea ce priveşte forma ideală pentru buzele sale, chirurgului plastician revenindu-i menirea de a aduce cât mai aproape de ideal acest deziderat.
Add a comment...

Post has attachment
http://susanuclinic.ro/profil/profil-clinica/


SUSANU CLINIC este o clinică specializată în chirurgie estetică, plastică şi reconstructivă coordonată de Directorul medical Dr. Sidonia Susanu, medic specialist Chirurgie plastică şi reconstructivă.

Dr. Sidonia Susanu este Coordonator al Compartimentului de Chirurgie Plastică şi Reconstructivă şi în cadrul Spitalului Regional de Copii „Sf. Maria” din Iaşi.

Cu un activ de peste 800 de operaţii de chirurgie plastică şi reconstructivă, realizate direct sau coordonate de către Dr. Susanu şi realizate de echipe pluridisciplinare, experienţa medicală depăşesc cu mult graniţele esteticii, însumând transferuri libere de ţesuturi (o premieră la Spitalul de Copii din Iaşi – coordonator – Dr. Susanu), replantări de membre, reconstrucţii faciale (în cazul malformaţiilor de tipul „buză de iepure” etc.), reconstrucţii de vase şi nervi, reconstrucţii de sâni prin injectare cu grăsime proprie (în cazul pacientelor cu amastie congenitală), tratamentul sechelelor cicatriciale după traumatisme sau arsuri prin tehnica expandarii tisulare etc.
Evident, latura estetică include cu succes mărirea de sâni cu grăsime proprie – procedura de bază a clinicii, deprinsă de Dr. Susanu în cadrul stagiului de 1 an din Japonia – Showa University Hospital Tokyo, mărirea de sâni cu implanturi mamare – care se poate realiza prin incizie submamară, periareolară sau axilară.
De asemenea, clinica realizează – fiind printre puţinele clinici din România – transplant de păr – pentru tratamentul alopeciei (cheliei) atât la femei cât şi la bărbaţi, cu efecte evidente imediate şi definitive.
Dintre intervenţiile realizate în cadrul clinicii se numără intervenţii de chirurgie facială: lifting cervicofacial, frontal sau combinat, rinoplastii, otoplastii, blefaroplastii, remodelare şi rejuvenare facială prin injectare de grăsime proprie.
De asemenea, în clinică se efectuează intervenţii de liposucţie (abdomen, braţe, coapse, genunchi, glezne etc.), abdominoplastii, lifting de braţe, de coapse, de fese etc.
În clinică se realizează şi in­ter­ven­ţii de chirurgie reconstructivă precum: intervenţii de chirurgia mâinii (sindrom de canal carpian, maladie Dupuytren, chist artosinovial etc.), excizia cicatricilor, re­construcţie de tendoane, nervi, excizia fromaţiunilor cutanate şi subcutanate.

Clinica este amplasată în Iaşi – zona Copou (Exclusive Residence, Bloc A7, Parter), fiind dotată cu echipamente de ultimă generaţie în domeniu, reînnoite constant, vechimea maximă admisă în clinică, conform standardelor noastre, fiind de 3 ani.

| PROFIL CLINICA
|   PROFIL CLINICA
susanuclinic.ro
Add a comment...

http://susanuclinic.ro/chirurgie-reconstructiva/
Recuperarea dupa accidente reprezinta o normalitate care conduce la o mai buna integrarea socială a individului si la o mai bună recuperare psihologică si de inter-relationare.
Excizia formatiunilor cutanate si subcutanate, adesea cancerigene, reprezintă un imperativ pentru mentinerea sănătătii.
– Chirurgia mainii – sindrom canal carpian
– Chirurgia mainii – mana dupuytren
– Chirurgia mainii – deget in resort
– Chirurgia mainii – reconstructie de tendoane sau nervi
– Chirurgia mainii – tenosinovite
– Chirurgia mainii – chist artro-sinovial
– Tratamentul cicatricilor post-traumatice, post-combustionale
– Excizie formatiuni cutanate si sub-cutanate
Add a comment...

Post has attachment
http://susanuclinic.ro/features/marire-de-buze-cu-acid-hyaluronic/
Deşi în principiu este o procedură simplă, augmentarea de buze necesită o perfectă comunicare între pacient şi medic, pentru a putea transmite, respectiv înţelege pe deplin ceea ce se doreşte şi ceea ce se poate obţine.
Add a comment...

Post has attachment
http://susanuclinic.ro/features/marire-de-sani-cu-grasime-prorprie/
Lipofilingul mamar reprezintă o nouă eră în chirurgia estetică şi reconstructivă a sânului. Descrisă de autorii americani şi japonezi, tehnica măririi de sâni cu grăsime proprie (grefa de grăsime autoloagă) reprezintă o opţiune terapeutică cu avantaje remarcabile faţă de tehnicile clasice de mărire şi/sau ridicare de sâni cu implante siliconice.
Add a comment...

Post has attachment
http://susanuclinic.ro/features/marie-de-sani-cu-proteze-mamare/
Simbol al feminităţii încă din cele mai vechi timpuri, forma şi aspectul general al sânilor au reprezentat dintotdeauna una din cele mai pregnante preocupări asupra imaginii proprii a fiecărei femei. În realizarea imaginii armonioase a trunchiului feminin nu doar forma, mărimea, simetria sânilor au un rol covârşitor, dar şi raportul acestora cu forma şi dimensiunile trunchiului şi ale corpului în general.
Add a comment...

Post has attachment
http://susanuclinic.ro/features/blefaroplastia/
Blefaroplastia este o procedură estetică simplă de corecţie a pleoapelor, fără riscuri pentru pacient/ pacientă, fiind o metodă naturală ce este realizată cu celule stem autologe (proprii). În timpul operaţiei, surplusurile de piele, grăsime şi muşchi sunt îndepărtate de la nivelul pleoapei superioare sau inferioare.
| Blefaroplastie
|   Blefaroplastie
susanuclinic.ro
Add a comment...

Post has attachment
http://susanuclinic.ro/features/abdominoplastie/
Abdomenoplastia reprezintă intervenţia chirurgicală prin care se îndepărtează atât excesul de grăsime, cât şi excesul de piele de la nivelul abdomenului. Însă abdomenoplastia nu realizează îndepărtarea grăsimii excesive din interiorul cavităţii peritoneale (grăsimea care înconjoară organele), al cărei volum trebuie controlat prin dietă şi un program riguros de sport.
| Abdominoplastie
|   Abdominoplastie
susanuclinic.ro
Add a comment...

Post has attachment
http://susanuclinic.ro/features/reducerea-ridurilor/
De câţiva ani, nu mai este un secret că acidul hialuronic este un real ajutor în lupta cu imperfecţiunile şi semnele trecerii anilor. Într-un secol în care imaginea pare a fi cel mai important aspect, modul în care arătăm a devenit, încetul cu încetul, preocuparea noastră supremă, deoarece este în directă dependenţă cu încrederea în propriile forţe.
| Reducerea ridurilor
|   Reducerea ridurilor
susanuclinic.ro
Add a comment...

http://susanuclinic.ro/features/tratamentul-vampirilor/
Deoarece procesul de îmbătrânire a feţei (şi a întregului organism) presupune o diminuare în multiplicarea celulară, sinteza de colagen, matrice extracelulară, concentratul plachetar este utilizat tocmai pentru a induce o accelerare a procesului de regenerare celulară şi sinteza de colagen atât la nivelul feţei, cât şi al decolteului, al mâinilor etc. Aceeaşi procedură este eficientă pentru tratamentul cicatricilor posttraumatice, postacnee, postcombustionale etc. În combinaţie cu vitamine şi oligoelemente, acest tratament este deosebit de eficient pentru tratamentul alopeciei (căderii părului), atât la bărbaţi cât şi la femei.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded