Profile cover photo
Profile photo
eyza fye
68 followers
68 followers
About
eyza's posts

Post has attachment
Public
Mary Kay Cleanser
Mary Kay Cleanser Hurmmm mana satu yang sesuai dengan saya ya? Banyak nah set dalam Mary Kay ni. . Di Mary Kay ni, tiada istilah 'sesuai untuk semua jenis kulit'. Even nak pakai foundation pun ada khas untuk kulit jenis kering atau berminyak. Inikan pulak s...

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public
TIMEWISE MIRACLE SET MARY KAY
TIMEWISE MIRACLE SET . Set ini di panggil Miracle kerana produk ANTI PENUAAN yang amat luar biasa Ia dapat menjadikan kulit anda LEBIH MUDA dari usia sebenar kerana ianya memang di reka khusus bagi MENGHAPUSKAN KEDUTAN dan menjadikan kulit LEBIH MUDA dan BE...

Post has attachment
Public
KENALI BEDAK WAJAH MARY KAY
FOUNDATION COVERAGE BY MARY KAY KENALI BEDAK WAJAH MARY KAY ============================= ■ Sheer Mineral Pressed Powder. ************* Nama pasar dia bedak compact. Kalau sy ckp nama katalog dia ramai yg x faham kang..hihi..senang cakap bedak compact. Be...

Post has attachment
Public
PROMOTION LIPSTIK MARY KAY BULAN MAY 2017
PROMOTION LIPSTIK MARY KAY BULAN MAY 2017 BOLEH PILIH WARNA YANG NAK.. SEMUA LAWA2 OK Jom beli lipstick Mary Kay untuk raya ini.  Ladies grab promotion lipstick May ini sebelum berakhir dalam beberapa hari lagi. Buy 2 free 1 Satin Lipbalm PM / WHATAPP  BEAU...

Post has attachment
**
Hai all.. time2 mcm ni x dapat nak tido lg.nthlah mata rasa mcm x nak lelap pun ada juga almaklumlah esok x kje..yipee.. tadi  osan sangat so pergi lah shopping beli itu ini sambil teman adik nak beli baju untuk esok annual dinner tempat keje.. niat dihati ...

Post has attachment
Lovely miki
                                Love my cat...                                         Miki

Post has attachment
**
hai assalamualaikum Last week aku beli 2nd hp SAMSUNG NOTE 5. ni kali kedua aku beli hp 2nd selama ni tak pernah pun beli je yang baru dekat lazada kerana aku teringin sangat nak guna note 5 aku survey harga rata2 memang mahal beb so aku decide beli 2nd bar...

Post has attachment
RIANG RIA RAYA BLOGGER CONTEST WITH LAZADA MALAYSIA DISCOUNT UP TO 92%
Assalamualaikum all fuhhh raya bakal menjelma ok.. tak sabarnya nak tunggu raya ni excited bebenar la busy dengan work. u know what dah lama nak join contest ni tapi kekangan masa yang lupa nak submit so today last ok kalau nak join.. tak terlambat lagi la ...

Post has attachment
**
Assalamualaikum Semalam aku menangis, aku sedih sampai aku tertidor. Pagi tu aku tersedar dari tidor aku pikir kenapa aku menangis hanya kerana seorang lelaki yang menyakitkan hati ko yang dah pun tinggalkan ko. Ya aku kena bangkit. Life must go on. No man ...
Wait while more posts are being loaded