Profile cover photo
Profile photo
suzi maswar
17 followers
17 followers
About
suzi maswar's posts

Post has attachment
Vitamin C shaklee atasi masalah demam dan selsema
Assalamualaikum semua.. Moga semua yang membaca entri di blog saya ni sedang sihat2 je ye.. Saya ni sedang tak berapa nak sihat, sedang proses nak sihat dari selsema ni haa.. seriously sangat2 menguji betul. sebab saya tak ambil apa2 ubat. memang sedaya upa...

Post has attachment
Q & A tentang B Complex Shaklee
Assalamualaikum semua..  Lamanya dah tak bersiaran. sibuk mengalahkan Menteri gamaknya... Ok, nak bercerita skit tentang Bcomplex Shaklee ni.  Untuk makluman semua, Bcomplex adalah vitamin larut air. Bermakna ianya tidk disimpan dalam badan. Jika berlebihan...

Post has attachment
Mandi manda ke Gold Coast Morib tanpa Gambar kenangan
Assalamualaikum. Tajuk tak boleh blah laaaa! Semalam incek suami baik hati, bawa kami anak beranak main air ke Gold Coast Morib. jauh sungguh main air kan? maklum ler, anak2 semua memang hantu air. Termasuk mak pak eih. sebenarnya nak cerita pasal pergi m...

Post has attachment
Lupa PASSWORD blog ni
Phew.. Mujur lah masih di beri peluang untuk log in balik ke blog ni. Dah berbulan tak jengah blog, arini baru tergerak nak post something as coretan suka suki kehidupan ku.. Muahahaha. Berapa kali cuba, baru lah boleh log in. Mujur juga ada save no handpho...

Post has attachment

Post has attachment
Kanser Payudara. Jom Ambil tahu!
Assalamualaikum.. Petang yang damai, sebab sedang hujan kat luar kedai ni. Hari ni nak bercerita tentang Kanser Payu Dara. Ramai yang pernah dengar or pernah nampak ayat 'Kanser Payu Dara'. Tapi, berapa ramai yang 'Ambil Tahu'? Saya pun antara orang yang ta...

Post has attachment
**
Nak mulakan Biznes Shaklee? Kecil-kecilan dahulu, besar-besaran kemudian. Saya bukan MENTOR tersohor. Saya bukan Mentor glamour.. tapi saya ingin jadi MENTOR anda supaya jadi hebat, bukan sehebat saya tapi lebih HEBAT dari saya. Saya ingin mendidik Anda yan...

Post has attachment
Benvenuto ke Italy!!
AlhamdulillaH... Surat dari shaklee untuk trip PERCUMA kami ke Italy dah pun di terima melalui penghantaran email semalam. In shaa allah, kami akan berangkat ke Italy dan menikmati percutian tajaan sepenuhnya dari shaklee ini pada pertengahan bulan November...

Post has attachment
DIY - Dari Botol vitamin ke Pasu Bunga
Assalamualaikum.. selamat petang. Alhamdulillah, setelah menghilang beberapa hari, hari ni saya dapat juga luangkan masa untuk tajuk 'best' ni, DIY pasu dari Tong Vitamin. Ok lah, mudah je pun nak buat pasu ni. Apa yang kita perlukan, Tong suplimen dan Garf...

Post has attachment
Chew Vitalea si Multi-Vitamin untuk kanak-kanak
Assalamualaikum... Pentingkah vitamin untuk kanak2? Ini antara persoalan yang selalu di ajukan pada kami para pengedar Shaklee. Ada setengah ibu bapa yang tidak alert tentang pemberian vitamin pada anak2 mereka, hingga lah anak2 mereka menampakkan perubahan...
Wait while more posts are being loaded