Profile cover photo
Profile photo
saidatul hamimah
93 followers -
simple dimple person, cat lovers , laugh + smile much , love outdoor sport ,hate cigarraters
simple dimple person, cat lovers , laugh + smile much , love outdoor sport ,hate cigarraters

93 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Temuduga Jawatan Guru Tahfiz Kontrak 2016
Bismillahirahmanirrahim... Ape kabar semua? harap2 semua dalam keadaan sihat walafiat... Saya sihat Alhamdulillah.. dah sarapan ke semua? makan apa.. sampai hati tak ajak ek.. xpe2.. saya gurau je..hehe.. Oklah straight to the point.. About the title above....
Add a comment...

Post has attachment
resepi atkin 1
Bahan-bahan.. Dada ayam salad tomato cili merah / cabai melaka lada mayonis homemade minyak bijan kicap masin or manis sos tiram Cara-caranya.. 1.Potong dada ayam secara dadu.kemudian rebus.kuantiti terpulang masing2x.. 2.Setelah siap rebus.. gaulkan sos ti...
Add a comment...

Post has attachment
Muesli bars
Muesli bars Bahan-bahannya: Kacang gajus Raisin Almonds Quackers oat (cook) 5 sudu besar 2 sudu Butter Telur 2 biji 2 sudu madu 1.sangai kan oat 2.periuk lain, masakkan 2 sudu butter n 2 sudu madu. biarkan ia sejuk. 3.pukul telur , lepas tu masukkan butter ...
Add a comment...

Post has attachment
Resepi oat banana smoothies
Resepi oat banana smoothies 2 biji pisang 2 cawan susu (sejuk) 5 sudu oat 2 sudu 1 sk Esen vanilla *blend semua ni siap!!
Add a comment...

Post has attachment
Pesta Lampu Putrajaya
Bismillahirahmanirrahim.. Apa kabar semua. Harap semua sihat sejahtera hendaknya.. saya disini alhmdulilah sihat.. dan semakin sihat kot.hehe. minggu depan sebenarnya sudah masuk minggu study week, jadi dalam hati nibhanya Allah yang tahu betapa bergetar ny...
Add a comment...

Post has attachment
i-Inova Usim 2014
Bismillahirahmanirrahim.. Apa tu i-Inova ? Ia merupakan ekspo inovasi islam yang mempertandingkan pelbagai jenis produk Islam  yang mempunyai kebaikan dan sumbang kepada masyarakat khususnya kepada agama Islam. Dalam program ni , terdapat banyak penyertaan ...
Add a comment...

Post has attachment
uneasy feeling
Assalamuailaikum... Alhamdulilah..today,my third biskut raya dah nak ampir siap..biskut almond sg.petani..hehe.. hwr,, even feel really uneasy terpaksa lah berjuang untuk habiskan...
Add a comment...

Post has attachment
feeling..feeling..
Bismillahirahmanirrahim.. hati sangat x okay buat masa ni... kecewa, sakit, pedih, sedih , bersalah , teruk , silap , no- confident , x bersemnagta semua ada... x semua yang kita nak akan jadi kenyataan... tp mesti kita nak taw wht is the reason behind it.....
Add a comment...

Post has attachment
Bagaimana meningkatkan minat membaca?
Bismillahirrahmanirrahim...hai semua..nite.. Diharapkan semua dalam keadaan sihat selalu ..alhmdullilah.. Malam ni, nak cerita pasal minat membaca. Macam mana nak pupuk minat dalam diri ni supaya minat membaca. Maknanya saya sendiri pon x minat membaca la n...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded