Profile cover photo
Profile photo
Elena Cîrîc
24,636 followers
24,636 followers
About
Posts

Post has attachment
Victor Pătrășcan povestește cum e cu ‘stand up comedy open mic nights in London’: “Doar 5 minute primești la început, doar atâta încredere au într-un începãtor în Londra. La open mic-urile din New York primești doar 3 minute. Dar chiar și astea 3 minute pot fi foarte multe dacã nu ai nimic de spus.”

Post has attachment
Azi se încheie perioada de înscrieri Early Bird la GPeC Summit November 14-15. Ca să nu ziceti c-ați uitat. :) Iar dacă aveți răbdare să citiți articolul până la final, s-ar putea să câstigați o invitație gratuită la eveniment!

Post has attachment
Irina Nica: “Am primit o ofertă de lucru de la HubSpot – un fel de mecca al digital marketingului – pentru a pune bazele unei campanii de Influencer Marketing pentru un produs nou. N-am stat pe gânduri legat de mutat pentru că ştiam că o ofertă ca asta nu va mai veni prea curând. Şi, ca în multe alte situaţii din viaţa mea, I dived in, head first, cu gândul că orice s-ar întâmpla, o să mă descurc până la urmă."

Post has attachment

Post has attachment
De vorbă cu prima româncă studentă la Cornell Tech, New York: "Am avut profesori cu vârste între 30 şi până la 80 ani. Majoritatea lideri în domeniul lor, dar care au ştiut să-şi lase mândria la uşa, pentru că intrau în clasa cu gândul că este timpul că elevii lor să-şi depăşească profesorul."

Post has attachment

Post has attachment
Pe Diana am cunoscut-o în Bragança, unde am fost amândouă studente Erasmus. Eu m-am întors în țară și m-am angajat aici, ea a mai stat un pic și-a plecat în Geneva. Apoi a plecat la Paris, timp de 3 ani. Astăzi e în Copenhaga, dar povestește cu drag #peblog despre Oraşul luminilor, încheind astfel un capitol important.

Post has attachment
Care ați zice voi că-s cele mai frumoase 3 cărți de dragoste?

Post has attachment

Post has attachment
Azi spargem ușa la birou mai devreme, la noapte dormim câteva ore într-un hotel grecesc situat la granița cu Bulgaria, iar mâine la prânz facem prezența în marina Lefkada. Timp de 7 nopți vom dormi pe așa ceva:
Wait while more posts are being loaded