Profile cover photo
Profile photo
Karisma Izzah
About
Karisma's posts

Post has attachment
MALAS DAH! - Ada yang boleh bantu?
Assalaamu'alaikum semua. Wow! Dah 3 tahun + tak update apape di blog. Banyak dah berlaku. Tapi tak rasa dapat ceritakan semua. Life is... apa yang kita buat di Alam Nyata. That's why di Alam Maya ni dah kurang sangat appear. Ditambah lagi dengan fenomena So...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Impianku Berniqab
Assalamu'alaikum dan selamat pagi semua... Dua tiga menjak ni dah semakin kurang wanita berniqab yang saya lihat disekeliling saya. Dan kalau ada, saya tak dapat elak mesti nak pandang betul2 dan perhatikan jenis niqab yang dipakai... Kalau dulu memang rasa...

Post has attachment
Impian Memiliki 20 Helai Jubah Berwarna HITAM
Assalaamu'alaikum semua... Saya doakan kalian semua ceria, sihat dan kaya raya hendakNya... Semangat untuk  menjahit kembali...tapi kali ni bukan tudung...nak membanyakkan koleksi Jubah Hitanm sendiri... Nak jahit cara jubah arab. Lebih kurang 4.5meter kain...

Post has attachment
Hari yang Negatif - Mohon Bantuan
Sungguh lama rasanya tak bersiaran di dunia blog... Kadang-kadang rasa macam sensorang je disini...Takpe la...buang semua yang negatif dan jadikan diri magnet kepada semua yang positif...(Buat ayat memang senang kan?) Untuk pengetahuan semua, saya telah ber...

Post has attachment
Kisah Kupon Parking dan Tudung
Assalamu'alaikum... Baru semalam saya cerita tentang kecelaruan saya plan nak buat yang mana satu...Rentetan dari semalam memang saya minta sangat Allah tunjukkan apa yang patut saya buat... Saya teruskan juga kelangsungan hidup ni dan pergi ke kedai untuk ...

Post has attachment
Plan yang bercelaru...Help!
Assalamu'alaikum semua... Sejak akhir-akhir ini saya seolah-olah melarikan diri dari dunia cyber. Jujur saya katakan yang saya rasa down sangat bila baca post-post yang tak putus-putus di facebook Komuniti Jutawan Industri, dan semua sedang mengorak langkah...

Post has attachment
Salam Perkenalan: Semula...
Assalamu'alaikum... Tak sangka dalam perjalanan saya menceburkan diri dalam bidang yang tak berapa nak baru bagi saya ni, saya discover minat dan passion saya telah berubah...  Oleh itu, biarlah saya perkenalkan diri semula: Assalamu’alaikum semua. Nama say...

Post has attachment
Mari belajar Psikologi!
Wait while more posts are being loaded