Profile cover photo
Profile photo
Nadiya Ismail
58 followers -
Its me n.a.d.i.y.a. !!!
Its me n.a.d.i.y.a. !!!

58 followers
About
Nadiya's posts

Post has attachment
cerita sepi
agak lama tak menulis bila penyakit malas ni datang semua pun tak jadi :) semua pun jadi tak de mood nak menulis travel sana sini tak sempat nak update trip ke Jakarta - Bandung trip ke Vietnam trip ke Surabaya - Yogjakarta trip ke Ipoh banyak nyer nak upda...

Post has attachment
rumah PPA1M Mahal :(
Ingat lagi tak dengan rumah PPA1M awal tahun 2013 aku ada isi borang mohon ruman\h Penjawat Awam 1 Malaysia, tiba-tiba dalam cabutan undi fasa pertama (presint 17) nama aku naik...ya allah gembiranya sapa yang tak gembira kan tiba-tiba dapat rumah kat area ...

Post has attachment
Dilwale..... harus pegi tengok
Dilwale Percintaan Pasangan Pertengahan Umur Bagi mereka yang seusia saya, haruslah menonton Dilwale
sebab anda akan rasa dibuai-buai dengan kisah dulu-dulu hehehhee…sangat sweet
tau…. cerita ini memaparkan Raj (Shah Rukh Khan) yang tinggal di
Goa bersama a...

Post has attachment
Krabi
Jom share sikit sikit trip ke Krabi, actually kami ke Krabi untuk celebrate Merdeka katanya .. trip ni pada 28 to 31 August 2015.  Day 1  7.30 PAGI                            -              BERGERAK KE KLIA 9.10 PAGI                            -            ...

Post has attachment
kau pergi jua
7 Oktober ..5.30 petang aku dikejutkan dengan satu panggilan telefon.. ya allah...berita yang membuatkan aku terdiam.. betul ke apa yang aku dengar kau dah tiada baru 1 minit lepas aku bercerita tentang kau baru rasanya aku peluk cium kau Argh!!! rasa baru ...

Post has attachment
maafkan aku....
sahabat... aku harap kau tabah aku harap kau cekal mengharungi ujian darinya maafkan aku ... kerana tiada disaat kau perlukan aku bukan aku tak pedulu cuma aku tak kuat untuk berdepan dengan kau aku tak sampai hati melihat kau dalam keadaan itu kau yang aku...

Post has attachment
Padang - Bukittinggi (Part 4)
Day 4 ~~~ Last Day here... Flight pagi...so kami bergerak dari hotel ke airport around 5.30 pagi...bila balik beg memang banyak Bye Padang Bye Bukittinggi Jumpa Lagi....

Post has attachment
Padang - Bukittinggi (Part 3)
Day 3 Hari ni..last day kat Bukittinggi...pagi2 lagi kami dah keluar nak ke Pasar Atas sebab semalam tak puas shopping hehehhee...janji ngan pak supir shopping until 10 pagi but terus terlajak sampai kul 12...bestlah shopping kat Padang tak sesesak Pasar Ba...

Post has attachment
Padang - Bukit Tinggi (Part 2)
Memandangkan entry dah terlalu lama di tinggalkan... Hari kedua kami bangun awal sebab nak pegi Danau Maninjau via puncak lawang dan melewati kelok 44...kelok tu maknanya selekoh tajam..setiap selekoh ada nombor untuk beritahu kita dah ke selekoh yang ke be...

Post has attachment
Padang - Bukittinggi (Part 1)
Hola... masih tak terlalu lambat nk citer percutian kali ni.. Padang Bukittinggi Percutian selama 4 hari 3 malam best sangatt..sebab bercuti dengan BFF percutian ini biasa2 je but the best thing kita dapat spent dengan kawan-kawan yang disayangi Actually pe...
Wait while more posts are being loaded