Profile cover photo
Profile photo
nabila aridzuan
25 followers
25 followers
About
nabila's posts

Post has attachment
English Class Postponed
Assalamualaikum.... I have to stop English class for now until further notice due to my work load and i need to finish my Thesis. Apologize for any inconvenience caused. BUT  For Adult class ( presentation skills,communication skills, email writing etc), yo...

Post has attachment
English Class still Available in Bangi.
Assalamulaikum semua.... Yeaahhh  I'm still around... sory la ye..terlampau busy sampai tak berupdate blog...sampai thesis master aku pun tak siap2 lagi huhuhu...kalo tak nx week aku dah grad tapi apakan daya terpaksa postpone ke tahun depan. Alhamdulillah ...

Post has attachment
Selamat Hari Raya Aidilfitri 2014
Di kesempatan ini saya ingin memohon ampun dan maaf jikalau selamat ni ada terkasar bahasa. Kalau sesiapa yang tahu rumah tu, jemput dtg ye utk mengeratkan silaturaahim. Berhati-hati ye semasa nak balik kampun, bawa kete ikut had laju..jgn potong2. Biar lam...

Post has attachment
MH 17 - AL Fatihah
Al Fatihah to all Muslims in the flight MH 17 and may your soul rest in peace to others. It is a tough year for Malaysia. We still haven't recovered  from what happen to MH 370, now we have another attacked with our National Airlines. Kite kena Redho, bila ...

Post has attachment
Floria 2014 @ Putrajaya
Semalam kami satu family jalan2 ke Pesta Flora 2014 di Putrajaya. Mak aiihhh panas nye yaa ammpunn...tapi tetap nak pergi. 1st time ni kami anak2 beranak pergi. Harga Tiket RM 3 utk dewasa je...kanak2 x byr. Org ramai tapi masih bleh dikawal. Macam2 jenis b...

Post has attachment
Little Big Club, Puteri Harbour JB
Last month on 24 May , we went to JB for Erni's Wedding. So dah alang2 ke JB, Moh le kite ke Little Big Club at Puteri Harbour. We all sampai pukul 2 mcm tu and LBC tutu pukul 6pm., maybe sebab kitaorg pergi tu bkn time school holiday so memang x ramai org....

Post has attachment
New Wall for the House
Harap maklum lah ru,ah aku ada 2 hero yg tgh melasak betul, so abis wallpaper korea di koyak nye...mase pasang mula2 dulu dalam 3 years ago still mahal harga nya but now u can get very cheap cheap price loorr.... Aku ada rezki lebih sikit so pergi la survey...

Post has attachment
Office Colleagues 2014
This is all are my colleagues for 2014. I learnt lots of things here, the experience that I gained here will be applicable to me in my next future. Insyallah. Last month, we went for Team Building at Gold Coast Morib. 3 Days 2 nights. Nak cerita lebih2 ..i ...

Post has attachment
HEELLLLOOOOOO ALL...
Assalamualaikum semua.... Bersawang-sawang dah blog ni...i've been very busy with the work and my master's. Sampai ke harini i still owe my lecturer assignments huhuhu  U olls semua sehat...?  My frozen kuih still on! Now have rendang n opor frozen  if sesi...

Post has attachment
Vietnam Trip 10-14 January 2014
Minta maaf lah.. dah sebulan baru aku nak cerita kan kisah disebalik percutian "ALL LADIES"  to Ho Ch Minh, Vietnam. Aku , mama, maminana,chea, mak long, kak ikin and nurul yg menghuraharakan trip ni. tapi memang semua enjoy to the max! We all dapat promoti...
Wait while more posts are being loaded