Profile cover photo
Profile photo
Noor Atikah Ramli
2,474 followers -
NOOR ATIKAH RAMLI
NOOR ATIKAH RAMLI

2,474 followers
About
Noor Atikah Ramli's posts

Post has attachment
Pureen Liquid Cleanser 750 ml | Shopee
tak habis lagi nak review barang baby yang ika sempat shopping secara online. hehehe. kali nie ika beli Pureen Liquid Cleanser 750ml. yang nie sebenarnya boleh je nak pegi beli kat kedai tapi memandangkan ika jenis yang sangat pemalas nak pegi cari kat keda...

Post has attachment
Autumnz Milk Storage Ziplock Bags | Shopee
hari nie nak share dengan korang satu lagi barang baby ika yang ika beli secara online. kali nie ika beli Autumz Milk Storage Ziplock Bags. untuk ibu-ibu menyusu badan macam ika nie, milk storage nie sangatlah diperlukan. kalau sebelum nie ika ada beli yang...

Post has attachment
LadyBug Print Pop-up Laundry Bag | Lazada
nak share beli barang online lagik ! hahahaha. macam biasalah. ika suka shopping online di Lazada. kat sana banyak pilihan barang. kena pandai cari je. alkisahnya ika nak beli bakul baju kotor untuk baby ika nanti. try la cari bakul baju yang comel-comel ka...

Post has attachment
Perjanjian Penyewaan Rumah Untuk Kediaman
entry kali nie ika nak share dengan korang Perjanjian Penyewaan Rumah Untuk Kediaman. disebabkan ika pernah menyewa rumah yang ada perjanjian, makanya, ika berbesar hati untuk share pulak dengan korang. manalah tahu kan kot korang ada rumah untuk disewakan....

Post has attachment
Kerusi Tandas Hamil | Shopee
sebelum bersalin, ika ada beli kerusi tandas hamil untuk persediaan masa berpantang. memandangkan ika berpantang di rumah mak mertua ika dan kat sana tandas cangkung, makanya, ika belilah kerusi tandas hamil nie untuk standby. ika nie dah la penakut. hahaha...

Post has attachment
Lazz Susu Kambing Free Sample | Lazz Susu Kambing
baru-baru nie ika ada la mintak free sample susu kambing jenama Lazz. saje je isi. hahahaha ! ika suka susu kambing. sedapppp. hikss. so, kali nie ika mintak sample susu kambing Lazz pulak. banyak la jugak ika tengok iklan susu kambing Lazz nie. tambah pula...

Post has attachment
Officially Tupperware Brand's Member
dengan ini, ika secara rasminya ika dah jadi ahli Tupperware Brands. sebenarnya ika jadi ahli nie dari bulan Mei lagi. tapi baru sekarang nak update. sibukkk nauu. hahahahahaha ! tapi ok la sebab dapat update 1 hari 1 post. ewahh. sekurang-kurangnya blog ma...

Post has attachment
Cosmoderm | Shopee
tiap-tiap hari dok promote barang beli online. hahahaha ! nampak sangat kan kaki shopping online. disamping pemalas punya ika nak p beli kat kedai. hehehehe. dunia di hujung jari. nak barang, cari je online. ade duit, bayar. takdak duit, tunggu ade duit dul...

Post has attachment
Kotex Liners Free Sample | Kotex
sejak dua menjak nie suka mintak free sample. hahahaha ! habis segala bagai yang boleh mintak free sample tu ika isi borang dia. kali nie nak share free sample dari Kotex pulak. kalau korang nak jugak, silalah ke link nie,  https://www.kotex.com.my/get-a-sa...

Post has attachment
Beli Rumah ?
bulan Januari yang lepas, ika ada lah buat permohonan untuk beli rumah. rumah di Ipoh. itu pon selepas google dan cari kat beberapa tempat. then, terjumpa la rumah baru yang dalam proses untuk dibina nie. jarak rumah nie dengan rumah sewa ika sekarang takde...
Wait while more posts are being loaded