Profile cover photo
Profile photo
EBC Romania
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment

Specialiștii EBC Romania îți oferă 5 soluții cheie care te vor ajuta să te faci remarcat la locul de muncă încă din primul an.

Post has attachment
Este candidatul din fața ta potrivit pentru jobul pentru care îl recrutezi? Iată o serie de întrebări ale căror răspunsuri te pot ajuta în evaluarea candidatului ideal:

Post has attachment
De-a lungul carierei, specialiștii în resurse umane sunt nevoiți să spună de foarte multe ori ”Nu.” Respingerea este o etapă firească a procesului de recrutare, însă una extrem de delicată.
Având în vedere dificultatea acesteia, iată cum poți respinge un candidat într-un mod pozitiv.

Post has attachment
Dacă îți dorești să atragi atenția specialiștilor încă din primele secunde printr-un CV care iese din tipare și lasă o impresie pozitivă, urmează sfaturile acestui articol.

Post has attachment
Ești angajator dar nu știi cum să atragi și să reții în interiorul companiei tinerele talente? Specialiștii EBC îți prezintă beneficiile pe care o companie le poate oferi angajaților, determinându-i pe aceștia să devină adevărați ambasadori ai brandului și să fie eficienți la locul de muncă.

Post has attachment
O atmosferă plăcută la locul de muncă este esențială pentru fericirea și productivitatea angajaților. Află mai multe despre cum poți crea un mediu de lucru pozitiv din noul nostru articol.

Post has attachment
„Companiile preferă trainingurile scurte, care cuprind și o componentă practică, cele mai căutate fiind workshop-urile”, a declarat David Paturel, CEO EBC Human Resources în exclusivitate pentru Jurnalul National.

Post has attachment
Nu este niciodată ușor să primești critica, dar și mai dificil este să oferi o critică constructivă. Iată câteva sfaturi din partea noastră în ceea ce privește livrarea corectă a mesajelor.

Post has attachment
Menținerea unui echilibru între viața personală și cea profesională este o provocare pentru tot mai mulți dintre noi. Află care este atitudinea angajaților români față de acest subiect important din 2016!

Post has attachment
Conform rezultatelor publicate de ANOFM în luna decembrie 2015, rata șomajului la nivel național s-a situat în jurul valorii de 4,9%, înregistrând scăderi semnificative în 17 judeţe şi în municipiul Bucureşti. Află ce caută angajatorii în 2016!
Wait while more posts are being loaded