Profile cover photo
Profile photo
nurul aziyana
186 followers
186 followers
About
nurul's posts

Post has attachment

Post has attachment
4 Kesan Malapetaka Pada Badan Yang Boleh Dielak Bila Pilih Product Bebas Kimia
Sapu-sapu cantik 3 hari Sapu-sapu kurus 7 hari Ewahhh senangnya deknon. Memang ada product sapu-sapu ni memberi kesan tapi the point is selamat ke tidak. Kalau yang sapu-sapu tu ingredientnya natural source macam lavender ke, minyak kelapa ke ok la tapi ent...

Post has attachment

Post has attachment
11 Tanda Tekanan Oksidatif Dalam Badan Yang Ramai Tak Perasan
Tak ramai orang awam tahu tentang tekanan oksidatif atau bahasa omputihnya oxidative stress. Tapi kalau sebut perkataan kanser, semua orang familiar kan? Apa kaitan tekanan oksidatif dan kanser? Strategi terbaik untuk cegah kanser adalah dengan kurangkan te...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Sakit Sendi ( Osteoarthritis) Ayah Pulih, Mampu Berjalan Semula Tanpa Tongkat
Sakit Osteoarthritis atau lebih dikenali sebagai sakit sendi biasanya akan menyerang golongan warga emas. Sakit sendi ni menyebabkan pergerakan terbatas kerana sendi terasa ketat dan berlaku pembengkakan pada bahagian sendi tersebut. Biasanya sendi di lutut...

Post has attachment

Post has attachment
Cara Atasi Keletihan, Kurang Tenaga dan Penat Macam Buruh Kasar
Kerja 8-5 memang penat. Tambah-tambah kalau kita ni ibu, urus rumah, kerja pejabat fuhhh memang letih. Belum lagi yang kerja jauh, terpaksa drive ulang alik berkilo-kilo. Bila badan letih, balik rumah tu rasa nak terus tido je kan. Letih, kurang tenaga, pen...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded