Profile cover photo
Profile photo
Zahiya Zainuddin
67 followers
67 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
TIPS WAJIB TAHU UNTUK HIRE PHOTOGRAPHER
Assalamualaikum and hi everyone. Hope everyone is fine. Harini fefeeling nak share tips2 nak cari photographer. Memandangkan ada yang confuse kan nak cari photographer mana yang berbaloi dan tak rugi. Yang penting gambar cantik dan album siap dlm masa yang ...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com
Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com Giveaway Fridge Magnet Padang BesarĀ  bermula saat ini dari hari ini, 6 hingga 13 Mac 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. Kisahnya di SINI . Siapa nak ole-ole dari Padang Besar?...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
HADIAH WANG TUNAI RM10
Assalamualaikum and hai semua :) Alhamdulillah rezeki awal bulan 3 ni menang join GA Elsa haritu. Xpernah menang2 kalau masuk GA ni. Hehe. Saja nak berkongsi kegembiraan ni. Kita join GA ni pun suka2 je. Menang Alhamdulillah. Tak menang cuba lagi. So korang...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Online Shopping !
Assalamualaikum and hi everyone :) Kat sini nak share pasal online shopping yang menjadi pilihan aku. Yang sentiasa menjadi pilihan aku untuk nak dapat barang murah. Serius murah korang. Tak tipu. Aku listkan online shopping yang menjadi pilihan aku buat ma...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
HUBUNGAN BERAKHIR DITENGAH JALAN
Setiap orang mengimpikan hubungan yang berpanjangan dengan pasangan masing2. Tapi apakan daya jodoh tiada. Kadang2 tertanya dalam hati kenapa hubungan tidak berpanjangan. First, kita akan cakap 'Takde Jodoh. Allah dah tentukan dia bukan untuk kita'. What I ...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded