Profile cover photo
Profile photo
maya pinkiey
3 followers -
hye. im maya. simple person. love pink so much. and im wife to mR.naza.:) anything else can contact to 017 5971031 or email me at mayapinkiey@gmail.com.
hye. im maya. simple person. love pink so much. and im wife to mR.naza.:) anything else can contact to 017 5971031 or email me at mayapinkiey@gmail.com.

3 followers
About
maya pinkiey's posts

Post has attachment
darah rendah shaklee, supplement darah rendah, cara atasi darah rendah, petua atasi darah rendah

Post has attachment
Darah Rendah dan atasinya dengan set vitamin Shaklee
rasenya dah 2 kali minggu ni customer cari vitamin untuk tekanan darah rendah... dan bagi saya normal ada yang darah tinggi dan ada yang darah rendah.. terpulang kepada cara hidup masing2.. dan hari ini saya nak share sedikit info tentang Tekanan Darah Rend...

Post has attachment
buat income 2juta sebulan, income sales banyak sebulan

Post has attachment
NAK TAHU RAHSIA SALES SPECTACULAR 2JUTA SEBULAN?
NAK TAHU RAHSIA SALES SPECTACULAR 2JUTA SEBULAN? Sekarang
tak asing lagi nama Shaklee kat Malaysia mahupun dunia. Tapi tahu ke
dengan Shaklee anda mampu jana income beratus, beribu dan berpuluh ratus
ribu? Macam mana? Ada berita baik
sebab Master Specta...

Post has attachment
jana pendapatan dengan shaklee, income dengan shaklee

Post has attachment
jana pendapatan melalui ahli shaklee
Ramai juga yang berminat nak jadi ahli Shaklee untuk jana pendapatan sampingan. Yelah, kos sara hidup semakin lama semakin meningkat. Setuju? Jangan risau, tak kira sama ada anda… Masih berkerja Seorang surirumah sepenuh masa Masih belajar Bisnes Shaklee in...

Post has attachment
Minyak Ikan Terbaik, OMEGA GUARD SHAKLEE
Minyak Ikan Terbaik, OMEGA GUARD SHAKLEE. Assalamualaikum and Hye Untuk sepanjang bulan Oktober nih, produk under promo Shaklee ialah OMEGA GUARD. Bila sebut jer Omega Guard, first thing yang ada kat dalam kepala semestinya NAK KURUS. Sebenarnya, banyak lag...

Post has attachment

Post has attachment
cara pulih Bell’s Palsy – Lumpuh sebelah muka
awan tanya testimoni Vivix untuk Bell’s Palsy. Saya fikirkan mungkin ada orang yang minta dan bertanya kepadanya. Jadi saya google dan kongsi  hasil carian  kepadanya. Selepas beberapa hari, baru saya tahu bahawa dia sendiri sebenarnya yang mengalami Bell’s...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded