Profile cover photo
Profile photo
Αθανάσιος Χριστόπουλος
10 followers -
Πλαστικός Χειρουργός
Πλαστικός Χειρουργός

10 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες, οι 9 στις 10 περιπτώσεις μελανωμάτων μπορούν να θεραπευτούν με επιτυχία αρκεί να γίνει γρήγορα η διάγνωση! Πληροφορίες: https://spiloi.gr/
ΣΠΙΛΟΙ
ΣΠΙΛΟΙ
spiloi.gr
Add a comment...

Post has attachment
♥️ Προσφορά Απριλίου του Beaute Club ♥️

Θεραπεία Κυτταρίτιδας, προσφορά για τα μέλη μας -40% ‼️
Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας
☎️ 2106985678!

Για περισσότερες πληροφορίες ➡️ goo.gl/LzEJaa
Add a comment...

Post has attachment
Η προώθηση των υπηρεσιών Υγείας Ελλήνων ιατρών και οι προοπτικές ανάπτυξης του Ιατρικού Τουρισμού στην #Ελλάδα ήταν το αντικείμενο της πρόσφατης επίσκεψης του πλαστικού χειρουργού Αθανάσιου Χριστόπουλου στο #Ντουμπάι. #iatriki #ygeia #tourimos #τουρισμος

http://www.athanasioschristopoulos.com/el/2013-04-17-12-09-23/news/dubai-plastiki-xeirourgiki-ellada
Add a comment...

Post has attachment
Η μύτη είναι ένα πολύ συχνό αισθητικό πρόβλημα που απασχολεί γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών. Στο αισθητικό πρόβλημα έρχεται συνήθως να συνυπολογιστεί και το λειτουργικό πρόβλημα. Μία στραβή μύτη είναι πολύ πιο πιθανό να δημιουργήσει πρόβλημα αναπνοής στο άτομο. Τη λύση και στους δύο τομείς, έρχεται να την δώσει η λειτουργική ρινοπλαστική, μια επέμβαση που μπορεί να δώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα.http://www.xn--mxamebfdnqjg2am.com/blog-1/item/116-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7
Add a comment...

Post has attachment
Η #VASER #Lipolysis αποτελεί ένα εξελιγμένο είδος λιπόλυσης ή λιποαναρρόφησης, το οποίο αποβλέπει στη μείωση του τοπικού πάχους.
Η μέθοδος Vaser βασίζεται στη χρήση υπερήχων με σκοπό να διαλυθούν τα λιποκύτταρα συγκεκριμένης περιοχής

https://www.xn--mxaasaglqodfpa2a4b.gr/eidi-lipoanarofisis/vaser-lipoanarofisi
Add a comment...

Post has attachment
Οι άνδρες είναι φυσιολογικό να ενδιαφέρονται για την εμφάνιση τους, όπως αντίστοιχα και οι γυναίκες, καθώς επηρεάζει την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή. Πολλές φορές νιώθουν άβολα με το σώμα τους και θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους. Εξάλλου, η πλαστική χειρουργική τους δίνει αυτή τη δυνατότητα καθώς έχει αναπτυχθεί εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια και γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής.

Ο άνδρας μπορεί πλέον με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και της επιστήμης με απλές και γρήγορες επεμβάσεις να βελτιώσει αισθητά την εμφάνιση του.


http://www.athanasioschristopoulos.com/el/2013-04-17-12-09-23/news/5-plastikes-epembaseis-andres
Add a comment...

Post has attachment
Τα φρύδια θεωρούνται ποιητικά «το κάδρο του προσώπου». Δεν έχει σημασία αν είναι τοξωτά ή ίσια, λεπτά ή παχιά, αυτά είναι που καθορίζουν την ένταση του βλέμματος.

Αν η γυναίκα δεν είναι ικανοποιημένη με την εικόνα των φρυδιών της, υπάρχουν πλέον πολλοί τρόποι να τα αλλάξει ή να τα βελτιώσει.

Ο σχετικά νέος τρόπος, που προσδίδει πολύ φυσικό αποτέλεσμα, με ημιμόνιμη μορφή, είναι το microblading και η μικροχρωμάτωση με δερμογράφο.
Add a comment...

Post has attachment
Η #ακμή είναι η πιο συνηθισμένη δερματική πάθηση. Συνήθως εμφανίζεται ως φλύκταινες στο πρόσωπο, ενώ συχνά εμφανίζεται και στην πλάτη, στήθος, λαιμό και ώμους τα μέρη δηλαδή που οι σμηγματογόνοι αδένες έχουν μεγαλύτερη δραστηριότητα.

Παρόλο που στο σώμα μπορούμε να καλύψουμε ένα εξάνθημα είναι δύσκολο και επίπονο πολλές φορές να καλύψουμε μια δερματική βλάβη στο πρόσωπο, η οποία συχνά επηρεάζει και τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή μας.
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ |
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ |
xn--mxaefpbee9acbbtbudhf0a7a.gr
Add a comment...

Post has attachment
http://www.xn--mxaefpbee9acbbtbudhf0a7a.gr/index.php?section=news&action=details&id=355 Νέα μελέτη στις ΗΠΑ για τους έφηβους, δείχνει ότι η #ακμή του δέρματος επηρεάζει την ψυχολογική τους κατάσταση και αυτοεκτίμηση στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στο ανέβασμα εικόνων και βίντεο τους. #ομορφια #ψυχολογια #εφηβεια
Add a comment...

Post has attachment
Μη επεμβατική ρινοπλαστική από τον πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Χριστόπουλο.
http://www.xn--mxamebfdnqjg2am.com/media-video/video/video/xoris-epembasi-rinoplastiki-live
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded