Profile cover photo
Profile photo
Funky Monkee websites
1 follower -
Funky Monkee websites
Funky Monkee websites

1 follower
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
https://www.spicy-spoon.nl/

Funky Monkee websites heeft een nieuwe webshop gemaakt voor Spicy Spoon.

Spicy Spoon is een dochter onderneming van het in Amsterdam bekende Bird Thai Restaurant. Winnaar van Tripadvisor, Gault & Millau en Best Thai Nederland awards. Spicy Spoon is een concept waarbij men via de webshop gesealde maaltijden kan bestellen, afrekenen en afhalen. Alle gerechten van Spicy Spoon komen dus uit de keuken van Bird Thai Restaurant, al langer dan 20 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken, wellicht zelfs in Nederland.

De webshop heeft de volgende kenmerken:
– 2 talig, Nederlands en Engels. Bird Thai is niet alleen bekend bij Nederlanders, maar zeker ook regelmatige bezoekers van Amsterdam,
– Er kan afgerekend worden met iDeal,
– beveiligde verbinding met een SSL certificaat (groen slotje),
– Contactformulier,
– gelinkt aan het “moederbedrijf” Bird Thai Restaurant.

Ik wens Spicy Spoon veel succes met de nieuwe webshop en tegen haar gasten zeg ik; eet smakelijk!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
https://www.pvrschilderswerken.nl/

Funky Monkee websites heeft meerdere bestaande websites aangepast en online geplaatst voor PVR Schilderswerken

PVR Schilderswerken is een schilders- en latexspuitbedrijf dat zich richt op particulieren, maar ook bedrijven. PVR Schilderswerken is jarenlang in de omgeving Brabant gevestigd geweest en Brabant was ook haar werkomgeving. PVR Schilderswerken had in totaal een tiental websites die vroeger gebruikt werden. Alleen de teksten en de metawoorden (de woorden die Google opneemt) waren voor de omgeving Brabant ingevoerd. Sommige metawoorden moesten dus aangepast worden en andere metawoorden verwijderd. Al met al, een zeer perfectionistisch precisie klus.

Het doel was om alle 10 websites:

- te verhuizen van provider,
- de provincie en plaatsnamen aan te passen van Brabant en Brabantse plaatsnamen naar Zuid Holland en Zuid Hollandse plaatsnamen qua teksten, SEO, metawoorden, zoektermen etc.,
- te voorzien van een SSL verbinding (groen slotje), dit voor de SEO en uiteraard voor encryptie / veiligheid,
- alle websites aan elkaar te linken.
- op de verschillende pagina’s de javascript fixen.

Op zich een eenvoudige klus, maar wel een die secuur uitgevoerd moet worden. Vanwege het feit dat er ook 10 websites zijn, was het een grote klus. Het ging om in totaal meer dan 175 webpagina’s! En het zijn alle 10 statische HTML websites, dus geen CMS zoals bij een Wordprees of een Joomla! bijvoorbeeld.

Ik wens PVR Schilderswerken veel succes met de nieuwe websites!
Add a comment...

Post has attachment
Funky Monkee websites heeft een nieuwe website gemaakt voor unlockedbv.nl

Unlocked B.V. is een bedrijf dat u uit de brand kan helpen wanneer u zichzelf per ongeluk buiten uw huis sluit. Ook kunnen zij u preventief helpen uw huis te beveiligen tegen inbraak. Ten slotte, kan Unlocked B.V u helpen met schade reparatie als gevolg van een inbraak.

Het doel was om een duidelijke website te maken zonder al te veel poespas. Foto’s, logo en teksten zijn allemaal aangeleverd door Unlocked B.V. en aan mij de taak de mooie foto’s te integreren in de website, zodat het geheel soepel oogt en loopt. Er zijn bestelformulieren op de website aanwezig en de recensies die op de website Klantenbeoordeling.nl staan, zijn geïntegreerd.

Op pingdom.com wordt vermeldt dat de nieuwe website een laadtijd heeft van 3.10 seconden. Vergeleken met andere websites is dit 51% sneller!

Ik wens unlockedbv.nl veel succes met de nieuwe website!

https://funkymonkee.nl/project/unlocked-b-v/

Add a comment...

Post has attachment
Funky Monkee websites heeft een nieuw logo ontwikkeld voor BTR Personeel. Veel succes Jeroen!

https://funkymonkee.nl/project/btr-personeel/
Add a comment...

Post has attachment


Funky Monkee websites heeft een nieuwe website gemaakt voor jouwbetereversie.nl

jouw betere versie is een bedrijf dat zich richt op begeleiding van particulieren met uiteenlopende vraagstukken. Er wordt gebruik gemaakt van coaching, counseling en meditatie. Ben je dezelfde valkuilen in jouw leven beu en wil je inzicht in je denken, voelen en handelen? Zet dan je stap in beweging naar jouw betere versie!

Het doel was om een frisse, artistiek ogende website te maken die zacht aanvoelde, passie en rust uitstraalde. Dat gevoel moest passen bij het bedrijf en het bedrijf online vertegenwoordigen. Foto’s, logo en teksten zijn allemaal aangeleverd door jouw betere versie en aan mij de taak de mooie foto’s te integreren in de website, zodat het geheel soepel oogt en loopt.

De website is gekoppeld aan een software dat fungeert als een reserveringssysteem. De website van jouw betere versie kan hierdoor op een efficiënte wijze reserveringen aannemen, waarna de cliënten na afloop van de reservering keurig een bevestiging ontvangen.

Verder is het ook wel het melden waard, dat deze website een spoed opdracht was. Binnen 3 dagen is het domeinnaam verhuist van provider en opgebouwd. Met alle functies: werkende email adressen, SSL (groen slotje), reserveringssysteem en meer!

Op pingdom.com wordt vermeldt dat de nieuwe website een laadtijd heeft van 1.32 seconden. Vergeleken met andere websites is dit 83% sneller!

Ik wens jouwbetereversie.nl veel succes met de nieuwe website!
Photo
Add a comment...

Terug van weggeweest! Zo druk geweest de laatste tijd. Veel gedaan, gemaakt en gebouwd. Ook veel nieuwe mensen ontmoet en hun branche leren kennen.
Hoogste tijd om het een en ander op Google+ te posten. Om te beginnen met;https://funkymonkee.nl/project/whatsapp-advocaat/
Add a comment...

Post has attachment
Funky Monkee websites heeft de website van Positive Lifetstyle aangepast.

De website had Engelse teksten op bepaalde plaatsen, die niet vertaald konden worden, een trage laadtijd, werd totaal niet gevonden in Google en er was geen beveiliging ingebouwd.

Lees meer over de oplossingen voor deze website hier op mijn website: https://funkymonkee.nl/project/positive-lifestyle/
Add a comment...

Post has attachment
Wauw, wat een verassing.... Voor een klant een nieuwe website opgeleverd (met spoed) en als dank voor "de goede samenwerking in korte tijd" ontving ik vanochtend deze prachtige bos bloemen!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
I love this plugin. Made in Holland also BTW
Really Simple SSL pro
Really Simple SSL pro
really-simple-ssl.com
Add a comment...

Post has attachment
Funky Monkee websites heeft een de website van indrukwekkend.nu aangepast.

Het had een andere naam, ander logo, is verhuisd naar www.indrukwekkend.nu en heeft een totaal ander uiterlijk. Een totale metamorfose en dit allemaal binnen 5 dagen!


Wat was het probleem?

– past niet op mobiel,

– sommige social media functies werken niet,

– advertenties laden niet,

– uiterlijk was gedateerd.


Problemen opgelost. Huidige situatie:

– past wel op mobiel (responsive),

– alle social media functioneren,

– advertenties zijn werkend,

– uiterlijk is up-to-date,

– mail adressen aangemaakt,

– website succesvol verhuisd.

Ik wens indrukwekkend.nu veel succes met de nieuwe website!
Home - Indrukwekkend.nu
Home - Indrukwekkend.nu
indrukwekkend.nu
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded