Profile cover photo
Profile photo
Miziey Ibrahim
16 followers -
Well, ignorance is a bliss. Go on, ignore me.
Well, ignorance is a bliss. Go on, ignore me.

16 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Melayan Kera Artik...
Semenjak dua menjak kebelakangan ini aku jadi musykil. Setiap kali bila tengah sedap-sedap layan Muka Buku , akan ada beberapa mesej pemberitahuan yang masuk. Segala pokemon ( masukkan kata-kata kesat anda sendiri disini ) "Kenalan yang anda MUNGKIN tahu" t...

Post has attachment
Mengantukness tahap cipanness
Semua benda serba tak kena Aku tak tahu dimana silapnya. Sejak semalam lagi aku dilanda mengantuk yang serba dashyat. Kelopak mata asyik berkelip. Aku cuba tahan dan lawan perasaan ni. Walau ada sekali dua aku hanyut gara-gara aku membaringkan diri, namun a...

Post has attachment
Belajar ilmu yang tak berapa nak dilarang
Salam Jum'at semua... Dipagi yang penuh barakah ini, aku nak buat sedikit perkongsian. Aku cuba yang terbaik untuk tidak mengarang sekeping (atau berkeping-keping) karangan yang panjang bak umpama kertas jawapan calon SPM 2006 (bukan aku, hishh). Ini cerita...

Post has attachment
Bidan Terjun dan RTP Project
Perasaannya sungguh tak best, tahu! Jadi hari ini ada taklimat untuk para kontraktor - kontraktor bumiputera mengenai projek pembangunan kawasan luar bandar ( Rural Transformation Project , RTP ). Sepatutnya, pemilik @ rakan kongsi yang datang untuk menghad...

Post has attachment
Handphone pt. 3 (FINAL)
Kisah yang paling laris dalam blog... meletup sepanjang zaman... atas permintaan ramai... aku tampilkan... siri terakhir... pelengkap segala siri kisah ini... DAH!! DAH!! DAH!! Citer pasal handphone jer kott. Kemain lagi nak ayat power . Ceh! Bagi pembaca b...

Post has attachment
Motivate enough?
This is from "Twitter-verse" (reference to 21 Jumpstreet) Pagi ni berazam untuk jadi produktif. Lebih baik dari semalam, semestinya. Namun, pagi dimulakan dengan melayan susurmasa rangkaian sosial, Twitter. Siapa-siapa yang ada akaun Twitter, kalau sudi dan...

Post has attachment

Post has attachment
Good Friday & Un-Holi(day) Saturday
Gotcha! pun intended! Semalam Baik@Bagus Jumaat dan cuti satu hari tanpa mengira rupa, kasta serta agama. Bagi aku, semua Jumaat adalah baik (yang terbaik of the week sebab masa lebih singkat). Akan tetapi halnya sekarang, hari ini Sabtu dan tertakluk kepad...

Post has attachment
Apa dah nak jadi?
Aku tergerak nak kongsikan cerita nie... "Aku dah kata, jangan bukak Facebook.." entah suara dari mana mula menyapa. Hampir lupa rupanya monolog enabled. Jadi, tadi tu aku sendiri cakap kat diri sendiri lah. Ye, aku bukak facebook. Ingatkan nak ping entri t...
Wait while more posts are being loaded